Pun emocija

Sudac Rizzoli: Plakao sam nakon finala na Wembleyu

Nicola Rizzoli, Finale Lige prvaka (1)
Reuters/Pixsell
27.05.2013.
u 19:30

– Imao sam osjećaj da sam dobro obavio posao, ali sam čekao što će Collina reći

Nicola Rizzoli, 41-godišnji talijanski sudac koji je sudio finale Lige prvaka na Wembleyu, u prvom razgovoru nakon te utakmice istaknuo je da su ga preplavile emocije kad je vidio atmosferu na tribinama po završetku susreta.

– Zaplakao sam nakon utakmice. Pogledao sam prema stadionu, tribinama. Svi su navijali, pjevali, skandirali, čak i navijači Borussije. Osjetio sam toliko emocija i počeo sam plakati – kazao je Rizzoli koji je uvjeren kako je dobro obavio svoj posao.

– Imao sam osjećaj da sam dobro obavio posao, ali sam čekao što će Collina reći. Jako bi me pogodilo da sam napravio neku veću pogrešku, jer sam odrastao uz Collinu. Zbog toga bi mi bilo još teže. Kada je ušao u svlačionicu, zadržao sam dah. Pogledao me, a onda je na nekoliko sekundi zavladala tišina. Nakon toga je došao do nas i rekao: Svaka čast, dobro ste obavili posao. nakon toga smo svi odahnuli – prepričao je Rizzoli.

>>Bavarci se razuzdali na proslavi: I sa 1,8 promila možemo do Kupa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije