the analyst

Superračunalo ima svog favorita: Pročitajte kome daje prednost u borbi Hrvatske i Maroka

KATAR 2022 - Najbolji trenuci s utakmice Hrvatska - Maroko
Goran Stanzl/PIXSELL
17.12.2022.
u 15:11

Analitička stranica smatra da će Hrvatska slaviti u uzeti novu svjetsku broncu

Hrvatska nogometna reprezentacija od 16 sati igra zadnju utakmicu na ovogodišnjem Mundijalu, protivnik za brončanu medalju bit će neugodna momčad Maroka koja je poražena od Francuske. Izabranici Zlatka Dalića imaju priliku osvojiti treću medalju u povijesti za Hrvatsku, a na našoj strani je i superračunalo The Analyst koje nas gura u ulogu favorita. U odnosu na susret u grupnoj fazi na otvaranju svjetskog prvenstva, šanse Maroka su narasle ali i dalje smo papirnati favoriti. 

- Neki smatraju da je utakmica za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu tek nešto više od ekshibicijskog susreta, posebice u usporedbi s finalom u kojem će Lionel Messi i Kylian Mbappe ići jedan protiv drugoga u susretu Argentine i Francuske. Za Hrvatsku i Maroko, bez obzira na to što drugi misle, ona je od velikog značaja - piše The Analyst u najavi. 

Hrvatska je i dalje u prednosti te njene šanse za osvajanje brončane medalje iznose 43.1 posto. Postotak da će utakmica završiti bez pobjednika je 26 posto, dok šanse Maroka iznose 30.9 posto.

Inače, dvoboj za treće mjesto na SP-u nikada nije riješen ruletom jedanaesteraca, a nadamo se kako ćemo sve riješiti u prvih 90 minuta. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije