HAJDUK TRAŽI NOVOG TRENERA

Šurjak: Tražit ćemo trenera sa splitskim pedigreom

Ivica Šurjak
Tomislav Gabelić
09.02.2010.
u 20:35

Nešto iza 20 sati i predsjednik Hajduka Joško Svaguša se obratio javnosti. Rejin odlazak napokon je dobio i službenu potvrdu s Poljuda.

- Trener ide natrag u Italiju, ovo je možda loš trenutak, žao nam je što ide. Dobio je ponudu koja se ne odbija, ovo je vrhunac njegove karijere. Nismo mu željeli praviti probleme, ostat ćemo u dobrim odnosima. Život ide dalje, moramo potražiti novo rješenje, i to u roku od 24 sata - rekao je Svaguša.

Nije predsjednik mogao ništa napraviti da zadrži Reju. - Ovo nas je iznenadilo, ali Lazio je klub koji se ne odbija, to je vrhunac njegove karijere i zbog toga mu ništa ne zamjeramo. Jedino ga predsjednik države nije zvao da dođe u Lazio. Napravili smo sve da ga zadržimo, ali ne možeš nekome zabraniti da nađe svoju sreću - kaže Svaguša.
Lazio će za Reju Hajduku platiti 142 tisuće eura.

- Odšteta je određena ugovorom, skoro pa da je Reja radio besplatno u Hajduku - potvrdio je Svaguša.

Šef stuke Ivica Šurjak izvijestio je o sljedećim koracima.

- Sve ovo nas je iznenadilo, sada je najvažnije da se okrenemo traganju za novim trenerom. Ružan je trenutak, trening za sada vodi Joško Španjić, a ostaju i pomoćnici Tudor i Gabrić - rekao je Šurjak.

Sada kreće potraga bijelih za trenerom, a po svemu sudeći, novi strateg bit će netko iz Hajdukovog kadra, odnosno netko od bivših igrača ili trenera.

- Tražit ćemo trenera sa splitskim pedigreom, koji neće tražiti promjenu sustava igre, momčadi. Smatram da je to normalno nakon priprema i malog roka do početka prvenstva. Preko noći je teško naći idealno rješenje - zaključio je Šurjak.

Komentara 8

CO
copreuniz
21:25 09.02.2010.

Kladim se da je opet u prvom planu mix Hitlera i Dorice Nikolic - VULIC! Njemu je dosta da bude trener dva-tri mjeseca pa opet- vritnjak!

LU
luena
00:20 10.02.2010.

na SN pisu da ce Lazio platit Hajduku 500.000€,a ovi govore o 142.000€...gdje su nestale vec 358.000€ Eto tako se to radi,kradi prije nego imas u rukama. Sramota...!!

OB
-obrisani-
21:23 09.02.2010.

Pudar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije