NA VRHUNSKOJ RAZINI

Svaka čast onome tko je stopirao transfer Mislava Oršića u Burnley!

Mislav Oršić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
19.02.2022.
u 07:00

Taj dečko je ove zime trebao otići u Englesku. I kad mu nije ispunjena želja, on je u Dinamu dao gas i igra odlično, vuče plave, ne samo u Europi nego i u domaćem dvorištu.

Dinamo ima dobru momčad, konkurentnu u Europi, iako je poražena u prvom susretu play-offa Europske lige od Seville s 1:3, pokazala je da se može nositi i s klubom koji je taj trofej osvajao šest puta, koji je glavni favorit da i sedmi naslov pobjednika Europske lige odnese u svoju trofejnu vitrinu. Dinamo je svoju solidnu predstavu propustio kapitalizirati boljim rezultatom.

No, za to treba i više igrača na najvišoj razini, a plavi su u Andaluziji imali samo jednog igrača koji je išao do svojeg maksimuma. Mislav Oršić je opet bio sjajan, ne samo zbog sjajnog pogotka koji je dao nadu plavima, već i zbog hrabrosti s kojom igra. Sada više nikako ne može biti slučajno da je baš on postigao tri pogotka u 4:0 rušenju Atalante, da je s tri komada isprašio Mourinhov Tottenham.

Pa je svojim pogotkom West Hamu u Londonu za tu 1:0 pobjedu izborio europsko proljeće plavima, a sad je matirao i vratara Seville. Oršić treba biti uzor, najmanje zbog tih pogodaka. Pa taj dečko je ove zime trebao otići u Englesku. I kad mu nije ispunjena želja, on je u Dinamu dao gas i igra odlično, vuče plave, ne samo u Europi nego i u domaćem dvorištu.

Tko god je donio konačnu odluku o tome da Oršić ne može u Burnley, svaka mu čast na toj providnosti.

>>> Sevilla u ludih nekoliko minuta riješila Dinamo

Ključne riječi

Komentara 5

IS
istokdole
07:57 19.02.2022.

Ja se stvarno nadam da će se dečko prodat u neko top klub, pa makar na 2-3 godine da si osigura egzistenciju

ZG
Zeljko Grabar
08:23 19.02.2022.

Ovo sa Orsicem je na kraju dobro ispalo a biti ce jos bolje ako se kod Dinamo konacno osvijeste i pod hitno rijese glumca Petkovica koji i dalje igra futsal, Jurica koji je 100% promasaj, ali i raznih Stefulja kojemu fali osjecaj za orjentaciju kad se igra protiv pravih momcadi. Valjda sad i oni coravi vide da je u odbrani Theopihle daleko najjaci igrac odbrane koji placa ceh bekova tipa Stefulj, ili drugih suigraca koji nisu na razini zadataka. To mislim i na Perica koji nije u stanju dati jednu upotrbljivu loptu prema naprijed vec samo vracanje i onda lagana setancija. U Dinamu ima talentiranih mladih igraca i o njima se treba brinuti a ne o Petkovicu.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
08:01 19.02.2022.

Ne kužim ovo "svaka čast onome koji je stopirao odlazak"?!?!?! Taj neki ima dovoljno eura a ne časti za tako nešto. Da je sa druge strane bilo više love ode Oršić a to je biznis a ne čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije