KUP DRAŽENA PETROVIĆ

Sve je spremno za košakašku feštu u Draženovu domu

'22.09.2011., Zagreb - Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Kup Drazena Petrovica. Finalna utakmica, KK Cedevita - KK Zagreb.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Marko Lukunic/PIXSELL
22.09.2012.
u 10:11

Osim utakmica kadeta, juniora i seniora Cibone i Cedevite, organizatori su pripremili pregršt sadržaja

I ove godine klupska košarkaška sezona počinje finalom kupa „Dražen Petrović“. Cedevita i Cibona u borbi za prvi trofej sezone. Hrvatski Super kup u formatu troboja kadeta , juniora i seniora. Dođite u nedjelju 23. 09. 2012. u Draženov dom i pogledajte ogled dva trenutno najbolja hrvatska kluba.

Uz odličnu košarku biti će tu i niz zanimljivosti za gledatelje. U „Izazovu 3 penala“ gledatelji se mogu ogledati protiv vrhunskih majstora:

Cedevita: Andrić, Baždarić, Wright

Cibona: Rozić, Zubčić, Carter

Dođite što ranije, jer prijave se primaju na ulazu u dvoranu do kraja 1/4 juniorske utakmice. Penale će šutirati onaj gledatelj koji se prvi prijavio za igrača s najviše izbora svih prijavljenih gledatelja.

Organizatori su pripremili i nastup majstora sjena iz Karlovca, koji će po prvi puta nastupiti na jednoj sportskoj priredbi.

Za dobru atmosferu pobrinuti će se Kim Verson i Bojan Jambrošić, a za osvježenje Atlantic grupa, promo vozilom ispred dvorane.

Svaki posjetitelj s plaćenom ulaznicom na dar dobiva jednu bocu 0,5 L vode Kala gratis.

Dođite, zabavite se i saznajte koji je klub najbolji u Hrvatskoj. Tko ima najbolje navijače. Tko je najbolji igrač, trener, novinar.

Dvorana se otvara već u 15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije