TRAGIČNA SITUACIJA

VIDEO Švedska zbog ubojstava u Bruxellesu odbila igrati drugo poluvrijeme protiv Belgije

Sipa USA
16.10.2023.
u 22:24

Iz SkyNewsa je javljeno da su bili u dresovima švedske nogometne reprezentacije koja je večeras zaigrala protiv Belgije u kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2024. i zaključeno je da su žrtve bile u glavnom gradu Belgije zbog utakmice

Dvije osobe ubijene su večeras iz vatrenog oružja u belgijskom glavnom gradu Bruxellesu. Napad se dogodio u briselskom naselju Ieperlaan, u centru grada.

Novinska agencija AFP, pozivajući se na tužitelje, prenosi da je napadač još uvijek u bijegu. Glasnogovornica ureda tužitelja rekla je da je istraga otvorena, ali nije htjela nagađati o motivu napadača.

Prema belgijskim novinama Het Laatste Nieuws, napadač, koji je koristio automatsku pušku, pobjegao je s mjesta događaja. Prema istim novinama žrtve su Šveđani.

Iz SkyNewsa je javljeno da su bili u dresovima švedske nogometne reprezentacije koja je večeras zaigrala protiv Belgije u kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2024. i zaključeno je da su žrtve bile u glavnom gradu Belgije zbog utakmice koja je počela u 20 sati i 45 minuta.

Utakmica na kraju nije nastavljena nakon prvog poluvremena koje je završilo 1:1. Švedska je povela u 15. minuti golom Gyokeresa, a Belgija izjednačila u 31. golom Lukakua.

Švedski nogometaši su nakon završetka prvog dijela odbili igrati drugo poluvrijeme, a nogometaši iz Belgije su se složili da je to trenutno najbolja odluka. Video s utakmice pogledajte OVDJE.

Komentara 8

Avatar horuk
horuk
23:29 16.10.2023.

Tražili su to, svima nama solirali i pametovali kako su oni dobri, otvoreni, liberalni a mi zaostali. Ne žele prihvatiti ono što mi znamo jer smo iskusili na svojim leđima. Eh sada možda jednog dana i oni znaju što značii "Pomozi sirotu na svoju sramotu".

GA
Gastarbeiter2
22:36 16.10.2023.

Tzv. Europa u slobodnom padu, moralni, politički, vojni, gospodarstveni i svaki drugi dezaster....

Avatar southman
southman
22:56 16.10.2023.

Sto reci ?? Pa nisu ubijeni na tribinama ?? I nije ih ubio Belgijanac nego kirurg imigrant.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije