Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda Vrbanoviću i mamićima

Svi s nestrpljenjem čekali priopćenje HNS-a, a evo što su oni objavili

Zdravko Mamić i Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/22
06.06.2018.
u 15:33

U sportskom svijetu posebno se čekala reakcija Hrvatskog nogometnog saveza i njegova predsjednika Davora Šukera.

Na Županijskom sudu u Osijeku danas su nepravomoćno osuđeni neki od čelnika hrvatskog nogometa. Zdravko Mamić, savjetnik Dinama i bivši dopredsjednik HNS-a, dobio je šest i pol godina zatvora, njegov brat Zoran četiri godine i 11 mjeseci, dok je aktualni izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović dobio tri godine.

Nakon presude s nestrpljenjem su se čekale reakcije, u sportskom svijetu posebno ona Hrvatskog nogometnog saveza i njegova predsjednika Davora Šukera. No, njihovo priopćenje bilo je prilično šturo.

"Nastavno na današnju nepravomoćnu presudu izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanoviću na Županijskom sudu u Osijeku, Hrvatski nogometni savez izdaje sljedeće priopćenje. Hrvatski nogometni savez neće komentirati nepravomoćnu presudu Županijskog suda u Osijeku. Savez će ovaj pravosudni slučaj službeno komentirati po pravomoćnosti presude", piše HNS.

Zdravko Mamić i Davor Šuker
1/15

Komentara 16

AN
antonelić
15:46 06.06.2018.

nastavno na današnje priopćenje hrvatskog nogometnog saveza da neće komentirati nepravomoćnu presudu našem direktoru vrbanoviću izjavljujem da ni ja neću komentirati nepravomonu presudu jer se to mene niti ne tiče ... ali dolaskom anemije na vlast izgleda da hebridi djeluju po svim instancama hrskog društva ... zbog tih hebrida osvjedočeni domoljub mamić neće mirno spavati , ali će se tek vidjeti čija majka crnu vunu prede i tko će brati boce po kontejnerima ? ...

DU
Deleted user
18:12 06.06.2018.

Ima li itko u HNS-u da može izvadit potvrdu o nekažnjavanju???

RE
Rex
16:57 06.06.2018.

Sad ce orijunasi opet pokrenuti medijsku hajku na Sukera,a udbaši će pokrenuti proces.......svasticari na djelu,sve cine da bi uništili Hrvatski nogomet........dio specijalnog rata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije