BORIO SE DVIJE GODINE

Svjetski prvak (42) preminuo od raka i ostavio emotivno pismo: 'Ako ovo čitate...'

Alexandros Nikolaidis
Instagram
14.10.2022.
u 14:45

"Imao sam tu sreću da me voli najdivnija žena na svijetu. Ako se ovo mora dogoditi nekome u mojoj obitelji, bolje meni nego mojoj djeci. Dragi prijatelji, svi smo mi putnici na ovom svijetu i važno je što ostavljamo iza sebe."

Bivši svjetski i europski prvak u tekvondou Alexandros Nikolaidis (42) preminuo je danas nakon borbe s rakom.

Nikolaidis je, osim što je bio svjetski prvak, osvojio i srebro na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. i Pekingu 2008., dok mu je u Londonu 2012. pripala čast da nosi zastavu Grčke.

Prije dvije godine saznao je da boluje do raka i sve do danas se borio s tom opakom bolešću. Na društvenim mrežama nakon njegove smrti osvanulo je pismo koje je tražio da se objavi nakon što ode s ovog svijeta.

"Ako čitate ovu poruku, to znači da sam otišao na bolje mjesto. Posljednje dvije godine bolujem od vrste raka za koji devet od deset grčkih liječnika nikada nije čulo. Moj liječnik je okrenuo nebo i zemlju me spasi. Nikada se nisam pitao zašto mi se ovo događa jer svakome se  može dogoditi. Odlazim kao sretan čovjek. Snovi su mi se ostvarili, a više puta sam bio na postolju i predstavljao svoju zemlju", napisao je te dodao:

"Imao sam tu sreću da me voli najdivnija žena na svijetu. Ako se ovo mora dogoditi nekome u mojoj obitelji, bolje meni nego mojoj djeci. Dragi prijatelji, svi smo mi putnici na ovom svijetu i važno je što ostavljamo iza sebe."

>> Pogledajte i što je rekao predsjednik Hajduka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije