West Ham

Engleski mediji već su pronašli zamjenu za Slavena Bilića

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
11.12.2016.
u 13:25

Engleski mediji već imaju spremnu zamjenu. Bilića bi na klupi West Hama trebao zamijeniti Rafael Benítez

Slaven Bilić mogao bi uskoro napustiti klupu West Hama, tvrde engleski mediji. Čekićari su na 18. mjestu uoči nedjeljnog gostovanja kod Liverpoola, a klubu su svjesni koliko je jak suparnik.

Možda će ishod utakmice na Anfieldu odlučiti o budućnosti hrvatskog trenera u londonskom premijerligašu. 

- Uvjeren sam da nećemo u ovoj poziciji biti za mjesec ili dva, a zasigurno nećemo tu ostati u svibnju. Razmišljam pozitivno i hrabar sam, ali vrijeme je da si otvoreno kažemo što nam je na duši, bez optužbi i upiranja prstom - istaknuo je Bilić.

Hrvatski trener je nedavno izjavio kako je razgovarao s čelnicima West Hama, ali da nije bilo nikakvog sastanka. Potvrdio je to i suvlasnik kluba Sullivan nakon poraza protiv Arsenala. 

- Nema govora o kriznim sastancima. Kao i svakog ponedjeljka, razgovarali smo telefonom. Istina je da smo zabrinuti kako se stvari odvijaju, ali stojimo iza trenera - rekao je Sullivan.

No, engleski mediji već imaju spremnu zamjenu. Bilića bi na klupi West Hama trebao zamijeniti Rafael Benítez. Bivši trener Liverpoola i Reala trenutačno je s Newcastleom na prvom mjestu u Championshipu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije