'ZASLUŽILI SMO PROLAZ'

Tako slavi Mourinho: Ma nisam trčao slaviti, već igračima reći da se vrate u obranu

Jose Mourinho
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
08.04.2014.
u 23:27

Drugi gol, koji je u 88. minuti zabio Demba Ba, kod korner zastavice slavio je i trener 'plavaca' Jose Mourinho.

Chelsea je pobjedom 2:0 protiv PSG-a izborio polufinale Lige prvaka, a drugi gol, koji je u 88. minuti zabio Demba Ba, kod korner zastavice slavio je i trener 'plavaca' Jose Mourinho.

- Nisam išao slaviti kod korner zastavice. Otišao sam reći igračima koje ćemo izmjene napraviti u sudačkoj nadoknadi utakmice jer je način na koji smo igrali bio prerizičan. Želio sam da se Demba Ba i Fernando Torres vrate u obranu - rekao je Mourinho pa dodao:

- Na početku drugog poluvremena smo napravili puno toga da zabijemo drugi gol, ali nismo ga uspjeli zabiti. Imali smo u nastavku loptu u posjedu, ali nismo mogli do gola. Igrači su znali što moraju učiniti, a ključni potez je odigrao Demba Ba. Mislim da je momčad koja je igrala srcem zaslužila proći dalje.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Demba Ba je junak Chelseaja, a gol je zabio klizećim startom sa pet metara.

- Sve se dogodilo tako brzo. Vidio sam loptu i nakon toga je bila u golu. Samo sam napravio ono što moram napraviti kada dobijem priliku. Nisam imao prilike ove sezone, ali večeras sam ju iskoristio - rekao je Ba.

Kapetan John Terry je dodao:

- Svi su sumnjali u nas, ali pokazali smo karakter i borbu te zasluženo prošli dalje - rekao je Terry.

>> Mourinhu zamjene donijele polufinale Lige prvaka

Komentara 4

Avatar Melankolija
Melankolija
10:14 09.04.2014.

On je krenuo da se veseli, ali je uzput shvatio da su skoro svi igraci daleko od sredine terna u kutu uz kornez zastavicu i postalo mu jasno da se mora pozuriti nazad. Osim toga, sjetio se da u tom trenutku igra sa 3 napadaca, tri centarfora.

Avatar dystopia
dystopia
08:09 09.04.2014.

Izgleda da je Mourinho gledao Hrvatska - Turska..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije