POČIVAO U MIRU

Talentirani mladi nogometaš (18) izgubio život nakon strašne tragedije: 'Shrvani smo od boli'

Pixabay
12.07.2024.
u 10:46

Mladi veznjak iz Gane tijekom prošle sezone bio na probi u srpskom Partizanu i pokušavao je izboriti ugovor, no nije uspio i vratio se u domovinu.

Strašna tragedija potresla je svijet sporta, mediji javljaju kako je život izgubio mladi 18-godišnji nogometaš VIM Sportinga, talentirani nogometaš Farihan Inusah, koji je nastradao u strašnoj nesreći u rodnoj Gani. Kako se doznaje, Inusah preminuo je od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, koja se dogodila u noći sa srijede na četvrtak, a mladić je u to kobno vrijeme upravljao svojim motociklom.

 

 

Mladi veznjak iz Gane tijekom prošle sezone bio na probi u srpskom Partizanu i pokušavao je izboriti ugovor, no nije uspio i vratio se u domovinu, gdje je igrao za VIM Sporting. 

VEZANI ČLANCI:

- Shrvani smo kada smo čuli za preranu smrt Farihana Inusaha, talentiranog mladog ganskog nogometaša, koji je sinoć tragično izgubio život u motornoj nesreći. Farihan, visoki vezni igrač visok 1,88 m, igrao je za VIM Sporting Club. Njegova mješavina agresije, preciznosti i energije učinila ga je nevjerojatnom prisutnošću na terenu. Bio je okretan i vješt, prava prednost za svoju momčad. Misli i molitve su s Farihanovom obitelji, prijateljima i suigračima u ovom teškom trenutku. Njegov duh i strast za igrom će nam jako nedostajati. Počivaj u miru, Farihan Inusah - napisali su u oproštaju od mladog Ganca. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije