ZAVRZLAMA SE NASTAVLJA

Talijani: Perišićev transfer propao u posljednji čas! Ostala mu je još jedna opcija za odlazak iz Hajduka

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
31.08.2024.
u 08:18

Talijanski transfer insajder Fabrizio Romano se dotaknuo Ivana Perišića navodeći kako su je posljednja opcija ili da se dogovori s Hajdukom, ili da sam plati 200 tisuća eura kako bi postao slobodan igrač

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić trebao je napustiti Hajduk i pridružiti se najnovijem talijanskom prvoligašu Comu. Tamošnji transfer insajder Fabrizio Romano napisao je kako su klub i 35-godišnji vatreni sasvim blizu dogovora o uvjetima ugovora, a da će zatim klub sam dogovoriti formalnosti sa splitskim klubom.

Međutim, drugi talijanski transfer insajder, Gianluca Di Marzio, piše kako je čitav transfer u Como propao. U svome javljanju uživo Romano se ponovo dotaknuo Perišića s tvrdnjom da će raskinuti ugovor s Hajdukom te zatim kao slobodan igrač potpisati za navedeni klub. Riječima samog Romana, opcije su mu ili da se dogovori s Hajdukom, ili da sam plati 200 tisuća eura kako bi postao slobodan igrač.

GALERIJA Internet je prepun memeova o Perišiću i Hajduku. Izabrali smo najbolje

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)
1/12

Como je najnoviji talijanski prvoligaš koji je u sezonu ušao pun velikih ambicija i nada te sa slavnim Cescom Fabregasom na klupi. Za sada su upisali poraz i remi, ali nadaju se okrenuti svoju sreću. Uz to imaju dobre financijske uvjete što se vidi dovođenjem bivšeg kapetana Barcelona, Sergija Roberta i bivše zvijezde Real Madrida, Raphaela Varanea.

Bilo kako bilo, evidentno je da Perišićeva priča s Hajdukom neslavno dolazi svome kraju. Sve je počelo kada je izrazio želju da se vrati u klub svoje mladosti. Navijači su ga isto tako željeli vidjeti u klubu i zazivanje njegovog dolaska trajalo je sve do ove zime kada je nakon teške ozlijede i operacije došao iz Tottenhama. Dok se oporavljao, mogao je tek gledati kako Hajduku propadaju sezona i rezultati, a njegov ulazak u izgubljeni derbi protiv Dinama značio je više rizika za njegovo zdravlje, nego rezultatske koristi.

Hajduk je u kratkome roku potpuno ispao iz igre za naslov, na vrhu kluba došlo je do smjene predsjednika, sportskog direktora i trenera, a Perišić se pripremio za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Po povratku susreo se s novim trenerom Gennarom Gattusom kojeg dovela je nova garnitura na vrhu kluba, a problemi su odmah počeli. Gattuso ga je isključio iz momčadi za ogled s Lokomotivom (1:1), najprije uz tvrdnje o nedostatku discipline, a potom je sam trener otkrio da Perišić želi otići. Nastao je raskol između vatrenog i dijela navijača koji tvrde da je klub iskoristio kako bi se oporavio za Euro. Nakon posvemašne euforije, brojevi koji iza njega ostaju u Hajduku su poprilično skromni: 12 nastupa, tri puta u prvoj postavi i jedan pogodak.

VIDEO Ivan Perišić definitivno napušta Hajduk!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije