transfer

Talijani: Raymond iz Medveščaka seli u Cortinu HAFRO!

'02.09.2011., Ledena dvorana, Dom sportova, Zagreb - Memorijalni turnir hokeja na ledu Ferdo Spajic 2011., KHL Medvescak - HC Vitkovice Steel. Trener Medvescaka Marty Raymond.  Photo: Goran Stanzl/PIX
'Goran Stanzl/PIXSELL'
16.06.2012.
u 22:01

“Samo detalji dijele trenera hokejaša Medveščaka Martyja Raymonda da preseli na klupu talijanske Cortine”, objavili su neki talijanski mediji.

No, Raymond i njegov agent demantirali su cijelu priču.

- Razgovarao sam s Raymondom i njegovim agentom i oni su mi potvrdili da znaju za vijest koju su objavili Talijani, no kažu da su to samo glasine – rekao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić i dodao:

- Također, tvrde kako ne pregovoraju s ijednim klubom.

Predsjednik kluba Damir Gojanović kaže:

- Ne znam razloge glasina ali znam da je Raymond nas trener!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije