alberto zaccheroni

Talijanska trenerska legenda završila na intenzivnoj: Riječ je o teškoj ozljedi glave

FILE PHOTO: AFC Asian Cup - Quarter-Final - United Arab Emirates v Australia
Foto: THAIER AL-SUDANI/REUTERS
1/2
11.02.2023.
u 16:00

Posljednji posao je obavljao kao izbornik Ujedinjenih Arapskih Emirata od 2017. do 2019. godine, a kao izbornik Japana, gdje je radio od 2010. do 2014. godine, je bio prvak Azije.

Kako javlja talijanska novinska agencija Ansa proslavljeni talijanski nogometni trener Alberto Zaccheroni nalazi se na odjelu intenzivne njege bolnice u Ceseni nakon što je teško ozlijedio glavu. Zaccheroni je pao u svom domu te je pritom teško ozlijedio glavu. Kako javljaju talijanski mediji dijagnosticiran mu je potres mozga i još je uvijek bez svijesti. Zasad nema informacija je li neka bolest uzrokovala njegov pad.

(SP)UAE-ABU DHABI-SOCCER-ASIAN CUP-UAE-NATIONAL TEAM-TRANING (190104) -- ABU DHABI, Jan. 4, 2019 (Xinhua) --"n Alberto Zaccheroni, head coach of UAE's national soccer team, is seen in?the training session for the AFC Asian Cup UAE 2019 in Abu Dhabi, U.A.E on Jan. 4, 2019."n (Xinhua/Wu Huiwo) Wu Huiwo Photo: XINHUA/PIXSELL
Foto: Wu Huiwo

Najveći uspjeh 69-godišnji Zaccheroni je ostvario 1999. godine kada je bio prvak Serie A s Milanom. Od jačih talijanskih momčadi vodio je još Veneziju, Bolognu, Udinese, Lazio, Inter, Torino i Juventus.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije