Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modro pojačanje

Taravel stigao u Zagreb: Zašto sam u Dinamu? Zbog Lige prvaka

Jeremy Taravel
Foto: Robert Anic/PIXSELL
23.12.2013.
u 00:04

- Meni je bilo važno da dođem u jedan jaki europski klub, a to što je liga slabija ne igra mi veliku ulogu - istaknuo je Tavarel.

U nedjelju navečer je u zagrebačku zračnu luku iz Bruxessela sletio francuski nogometaš Jeremy Taravel koji bi naredne četiri godine trebao nositi dres zagrebačkog Dinama. Francuz mora još samo proći liječnički pregled.

- Dinamo sam gledao nekoliko puta kada su igrali europske utakmice. Često sam u Belgiji igrao protiv Ivana Leke i on mi je rekao sve najbolje o klubu u koji sam došao - rekao je Taravel koji igra na mjestu stopera.

Što očekuje u Dinamu?

- Prvo da osvojimo naslov, a onda da sljedeće sezone igramo bitnu ulogu u Ligi prvaka. U karijeri nikad nisam igrao u Ligi prvaka pa mi se eto sad pruža lijepa prilika - rekao je.

Ne smeta mu slabija liga

Počeo je karijeru u drugoj momčadi Lillea, a 2009. godine dolazi u belgijski Waregem. Od 2010. je član Lokerena.

- Nisam se naigrao. Bio sam mlad, a i konkurencija je bila jaka na stoperskim mjestima - istaknuo je.

Iz jake belgijske lige došao je u ipak nešto slabiju hrvatsku ligu.

- Meni je bilo važno da dođem u jedan jaki europski klub, a to što je liga slabija ne igra mi veliku ulogu - istaknuo je.

U Dinamu od sadašnjih igrača zna Soudanija i Jerka Leku koji je igrao za Monaco.

- Već večeras se vraćam za Belgiju. Lokeren 26. prosinc aigra još jednu utakmicu, ali mislim da neću biti u sastavu ali se moram pojaviti - zaključio je Taravel.

>> Kakav peh! Kad sam bio u Napoliju, klub je bankrotirao

Komentara 3

DA
davos24
08:33 23.12.2013.

Zbog Lige prvaka? To je možda u Dinamu i oko Dinama onaj koji je ovakav naslov izvukao iz konteksta. Jadno je primijetiti svaki dan kako je vise od 75% naslova svakog dana zapravo iz radionice "izvuci iz konteksta kako ti pase" a rijetko zaluta i kakva prava vijest. Arena na dnevnoj bazi.

Avatar Topgen
Topgen
13:37 23.12.2013.

Uzimamo igraca koji sjedi na klupi u klubu koji je vecinom u drugom dijelu tablice belgijskog prvenstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije