Transfer

The Times: Celtic bi želio posuditi Niku Kranjčara od Tottenhama već ove zime

\'Niko Kranjcar, Tottenham Hotspur  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
28.12.2010.
u 15:30

Malo je vjerojatno da će Tottenham pristati na posudbu, prednost će imati klubovi koji budu željeli kupiti Niku Kranjčara.

Hoće li Niko Kranjčar već ove zime otići na posudbu u Celtic? Prema pisanju londonskog "The Timesa", škotski bi Celtic 26-godišnjeg hrvatskog veznjaka želio već ove zime!

Ali, budući da je Kranjčarova cijena između sedam i deset milijuna eura, Celtic bi našeg reprezentativca želio malo posuditi od Tottenhama! Ne vjerujemo da su na White Hart Laneu baš oduševljeni takvom idejom i logično je da će prednost imati klub koji Kranjčara bude želio otkupiti. A u tom slučaju Celtic bi ispao iz utrke, jer ima ozbiljnih financijskih problema i sigurno se ne može upustiti u takvu transakciju.

Stoga se zasad čine najrealnijima opcije da će Kranjčar, napusti li London, karijeru nastaviti u Birminghamu ili Liverpoolu! Konkretno, zasad su za njega najzainteresiraniji Aston Villa i Everton, oba su kluba solventna i ne bi im bio problem platiti odštetu.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
santos008
16:29 28.12.2010.

Kako to da Seltik ima financiski problema ,nije vrag da je i kod njih \'\'bosanceros\'\' predsjednik.

DU
Deleted user
19:42 28.12.2010.

Hajdukovca u Hajduk. Tko misli da bi posudba u Hajduk bila korak nazad?

DO
domingo1981
11:16 29.12.2010.

ova patka je vec davno demantirana... novinarstvo vam malo sepa ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije