Neobična metoda

Thomas Müller: Opuštam se čisteći konjski izmet

Thomas Müller
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
16.03.2016.
u 11:00

Ne očekujem da će Juventus igrati previše otvoreno i razmišljati o napadu. Treba im samo jedan gol i neće odstupati od svoje filozofije.

Uoči sudara Bayerna i Juventusa, u ekskluzivnom intervjuu za Goal Thomas Müller naglasio je:

"Ne očekujem da će Juventus igrati previše otvoreno i razmišljati o napadu. Treba im samo jedan gol i neće odstupati od svoje filozofije. Naravno, nikad ne možete predvidjeti u kojem će smjeru utakmica krenuti, ali očekujem ih obrambeno orijentirane."

Kako ocjenjujete Bayernove šanse za osvajanje Lige prvaka?

"Uvijek smo u krugu momčadi koje mogu do finala, ali o tome koliko je to teško ostvariti dovoljno govori činjenica da nikad ni jedna momčad nije obranila naslov pobjednika Lige prvaka."

Trenutačni napadački dio vjerojatno je najbolji ikad u Bayernu. Uz Douglasa Costu, i Kingsley Coman vrlo se brzo priviknuo.

"Comana zapravo nisam baš znao, rijetki su igrači poznati s 19 godina. Ali od prvog sam dana vidio sam što sve može, i nije bez razloga brzo ugrabio mjesto u prvoj postavi."

Visoko kotirate na listi strijelaca Bundeslige...

"Normalno je da bi Lewandowski trebao zabiti više nego ja. Pokušavamo se nadopunjavati i ja mu stalno namještam golove. No, naravno da neću namjerno promašivati kad se nađem u šansi... Što više zabijamo, to je bolje za momčad."

Kako amortizirate napetost i stres? Koliko su vam u tome pomoć obitelj i vaši konji?

"Konji su važni, ali nogomet mi je oduvijek strast, a postao mi je i posao i oduzima mi puno vremena. Ali puno pažnje posvećujem konjima, kad god stignem. To mi je odlično opuštanje. Ne, ne jašem ih, to ću možda nakon karijere. Trenutačno im samo skupljam izmet, haha!"

Cijeli razgovor s Thomasom Müllerom pročitajte na portalu Goal.com.

>>Loše vijesti za Juventus: Mandžukić obnovio ozljedu, otpali Dybala i Marchisio

Komentara 3

KS
krao_sam
11:28 16.03.2016.

Bolje nego u narodnjackim klubovima

DA
Dankoo
11:14 16.03.2016.

Ja sam mislio da je mlinar u slobodno vrijeme.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:56 16.03.2016.

Joj.... ko bi reko da je Josep tako neuredan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije