DALEKO OD SAVRŠENSTVA

Tinejdžer kojem se divi svijet ima drugo lice, zbog toga mu prijete sankcije

LaLiga - FC Barcelona v Athletic Bilbao
Foto: NACHO DOCE/REUTERS
1/2
04.09.2024.
u 15:10

Upisao je jedan gol i četiri asistencije u dosadašnjem dijelu natjecanja. No, unatoč sjajnoj formi bit će sankcioniran ukoliko u budućnosti bude ponavljao iste greške

Barcelona je odlično ušla u novu sezonu. Četiri pobjede u prva četiri kola i maksimalnih 12 bodova lansirali su ju na vrh ljestvice, a prate ju madridski Real i Villareal s osam bodova.

Međutim, u katalonskom klubu nije sve tako idilično kako na prvu izgleda. Novi trener Hansi Flick uveo je strog režim rada od dva treninga dnevno koji svojim redovnim kašnjenjima na jutarnje treninge krši mlada zvijezda svjetskog nogometa Lamine Yamal.

Jedan od glavnih junaka osvajanja ovogodišnjeg Eura u Njemačkoj upisao je jedan gol i četiri asistencije u dosadašnjem dijelu natjecanja. No, unatoč sjajnoj formi bit će sankcioniran ukoliko u budućnosti bude ponavljao takva kašnjenja.

Flick je na startu sezone o njemu govorio samo pozitivno:

"On je nevjerojatan igrač. Takve nogometaše svi vole gledati. Znam da danas nismo navikli na to, ali mislim da ga treba dočekati aplauzom gdje god se pojavi, bez obzira tko za koga navija", rekao je. I dalje ga svakako smatra vrhunskim igračem, međutim, sad ga gleda malo drugačije zbog nediscipline s kojom mladi Yamal ima problema.

 
 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije