Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER VARAŽDINA

'Titula? Najbolje da mi dobijemo i Dinamo i Rijeku, nek se oni kasnije tuku...'

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
25.04.2024.
u 13:53

Dinamo je uvijek Dinamo. Vrlo moćan. Taj gard pobjednika, glad za pobjedom uvijek je na strani Dinama. No, pokazali smo da se možemo nositi s njima - kazao je Šafarić

Ove subote od 17 sati igra se dvoboj 32. kola HNL-a između Varaždina i Dinama. Uvertira je to za veliki, možda i odlučujući derbi hrvatskog prvenstva kojeg će za desetak dana na Rujevici odigrati Rijeka i Dinamo. Plavi za vodećim Riječanima zaostaju dva boda, aktualni prvak ne smije ni pomisliti na kiks jer bi si u tom slučaju debelo iskompromitirao šanse za obranu naslova.

Dinamo i Varaždin prije tjedan dana su na Maksimiru odigrali zaostalu utakmicu iz 5. kola koju je domaći sastav pobijedio s 2:1. Zanimljivu najavu dvoboja dao je trener Varaždinaca, Nikola Šafarić:

- Rekao sam svojim igračima, da smo samo kojim slučajem zamijenili dresove bila bi to drugačija utakmica, bili bismo 50 posto bolji. Dinamo je uvijek Dinamo. Vrlo moćan. Taj gard pobjednika, glad za pobjedom uvijek je na strani Dinama. No, pokazali smo da se možemo nositi s njima - kazao je Šafarić.

Zanimljivo je da će nakon utakmice Rijeke i Dinama 5. svibnja, Rijeka u 34. kolu doći u goste baš Varaždinu. Tako da Šafarićevi momci imaju priliku u dva navrata utjecati na rasplet borbe za titulu u HNL-u.

- Titula? Teško je bilo što prognozirati u bitci za naslov. Najbolje da mi pobijedimo Rijeku i Dinamo, a oni neka se potuku u međusobnoj utakmici - zaključio je Šafarić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije