Proslavili pobjedu u derbiju

Tomečak: Beqiraj mi je platio piće zbog asistencije

'19.03.2011., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 22. kola Prve HNL izmedju NK Dinamo i NK Hajduk. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
20.03.2011.
u 12:56

Nakon značajne pobjede nad Hajdukom, trener Dinama Vahid Halilhodžić svojim je igračima dao slobodno do srijede.

- I ja ću otići na odmor, dva dana s obitelji. No, ne želim otkriti kamo  rekao je Vaha koji je sinoćnju pobjedu slavio u krugu obitelji.

Igrači su pak imali svoju feštu.

- Zaslužili su, to je uvijek tako poslije ovako važnih utakmica. Ova je pobjeda za nas bijla jako značajna, no i dalje nema opuštanja, treba tu još puno raditi - zaključio je Vaha.

Najbolji igrač derbija Ivan Tomečak kaže da je bilo šetati gradom dan nakon pobjede.

- Trener je snimio kako najlaške probiti obranu Hajduka, nije nam pomogla taktika Splićana, nego taktika našeg trenera. Beqiraj je kralj - rekao je Tomečak uz dodatak da mu je Beqiraj platio piće zbog sjajnog centaršuta kod njegova gola.

- Zna se ko centrira, a ko zabija - dodao je Beqiraj.

Ključne riječi

Komentara 6

IK
Irena Kustura
13:20 20.03.2011.

bećo ti si kralj

OM
omer
13:29 20.03.2011.

Oba kluba su mi draga, ali volim što je Dinamo pobjedio samo radi hajdukovih prepotentnih i bezobraznih navijača.

VE
Velikogoričan56
13:42 20.03.2011.

Drago mi je sto Beco pocinje zabijati, cijelu jesen je igrao dobro ali nikako da mu se otvori, uvijek je nedostajao taj zadnji sut za gol. Sinoc je isto nosio na ledjima dva Hajdukova igraca cijelo vrijeme, no ipak je uhvatio jedan tren. Svaka cast svima, bilo je ocito da su klapa, da je to pravi Dinamo kakvog zelimo. Jos da je Vrsaljko zdrav bili bi jos jaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije