NAKON JADRANSKOG DERBIJA

Tomić: Razuvjerili smo one koji su nas otpisali! Valdas: Valdas: Ne treba paničariti

Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
26.02.2022.
u 20:40

“Razočaravajuće je kad izgubimo 1:3 doma s ovakvom publikom. Mislim da ne smijemo sad paničariti ni poludjeti zbog ovog poraza. Imamo utakmicu za tri dana i moramo se za nju spremiti. Nismo bili prijetnja", rekao je Dambrauskas

“Velika pobjeda za nas, pojačali smo u ovoj utakmici vezni red, a Vučkić je bio spona između napada i veznog reda. Hajduk nam nije u prvom dijelu stvorio nikakvih problema. U drugom su stisli kad su igrali uz vjetar. Pritiskali su nas, ali nisu stvorili izrazite prilike. Čekao sam dugo sa zamjenama jer nešto što funkcionira se ne mijenja samo tako. Mislim da smo generalno odigrali jako dobru utakmicu”, rekao je trener Rijeke Goran Tomić nakon velike pobjede njegove momčadi na Poljudu protiv Hajduka rezultatom 3:1 pa dodao:

“Sigurno da je dobro razuvjeriti one koji su Rijeku otpisali. Nogomet je nepredvidiva igra. Sve treba dokazati na terenu, a ne nekim izjavama van terena”, rekao je Tomić te najavio sljedeću utakmicu: “Slaven je u dobroj formi, kolega Zekić je napravio odličan posao s njima, doveo ih u borbu za peto mjesto. Ali mi ih kod kuće moramo pobijediti”, zaključio je Tomić.

26.02.2022.,Split-Utakmica 25. kola Hrvatski Telekom Prve lige izmedju HNK Hajduk i HNK Rijeka na Poljudu.Goran Tomic Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas doživio je prvi poraz na klupi splitskog kluba.

“Razočaravajuće je kad izgubimo 1:3 doma s ovakvom publikom. Mislim da ne smijemo sad paničariti ni poludjeti zbog ovog poraza. Imamo utakmicu za tri dana i moramo se za nju spremiti. Nismo bili prijetnja. Rijeka je nekoliko puta došla pred naš gol, a mi nismo ništa napravili. Rijeka je imala veznjaka koji je stvarao prednost jer se kretao prema aut-liniji. Mi moramo doma staviti protivničku momčad pod puno više pritiska. To je dovelo do toga da primimo dva gola u prvom dijelu”, rekao je Dambrauskas pa zaključio:

“Moramo samo biti konstantni i raditi ono što smo radili. Danas nije bio naš dan. Čestitam Rijeci, oni su danas bili najbolji u realizaciji, što im najbolje ide ove sezone. Mi se moramo sutra vratiti na teren, analizirati što je bilo dobro, a što ne i pripremiti se za srijedu.”

26.02.2022.,Split-Utakmica 25. kola Hrvatski Telekom Prve lige izmedju HNK Hajduk i HNK Rijeka na Poljudu.Valdas Dambrauskas Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kažemja
15:10 27.02.2022.

Naravno da ne treba paničariti.Nije sramota biti četvrti klub u HNL.To je za Hajduk veliki doseg.

KU
kublajkhan
08:53 27.02.2022.

Zanimljivo je kako imamo samo izjestaje s utakmice. Da su hajdukovi igraci imali prilike uci u 16 i pasti, citali bi barem 3 clanka s hvalospjevima livaji. Umjesto toga, nakon prvog pravog protivnika, od sto glasa, glasa cuti nije.

KL
Klavocin
07:38 27.02.2022.

Pa kad nisu padali onda bi dobili, bez padanja nema penala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije