GRADONAČELNIK ZAGREBA

Tomislav Tomašević: Financiramo Cibonu, a ne možemo dobiti uvid u račune

Zagreb: Tomislav Tomašević i Luka Korlaet održali konferenciju za medije
Davorin Visnjic/PIXSELL
09.12.2021.
u 19:11

- Mučimo se već tjednima i mjesecima da dobijemo dokumentaciju na koju imamo pravo kao grad budući da financiramo Cibonu - rekao je Tomašević

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević danas se osvrnuo na situaciju u Ciboni ustvrdivši da Grad Zagreb nema uvid u financije kluba.

- Mučimo se već tjednima i mjesecima da dobijemo dokumentaciju na koju imamo pravo kao grad budući da financiramo Cibonu - rekao je Tomašević i dodao:

- Ne tražimo uvid u sve račune nego za koje je grad platio novac. Te račune ne možemo dobiti.

Tomašević je i naglasio:

- Utvrđeno je da je bilo dvostruko financiranje. Da se dobio novac za iste račune od Zagrebačkog sportskog saveza i Grada Zagreba.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DA
danijelrukavina4
20:55 09.12.2021.

Tomislave, izabran si za gradonačelnika. Ne daju račune - nema problema. Nema ni love. Daj im rok do kada ih čekaš. I ne da Vam daju, da vi morate ići po račune. Nego da Vam donesu ( ili pošalju po tekliču ili kuriru ). Dobili ste ogromnu podršku građana Zagreba. Vodite se samo interesom građana grada Zagreba. Ne dajte se ucjenjivati od nikoga. Za sve "teške razgovore" neka vas je nekoliko za stolom. Pozovite i novinare na takve razgovore. I uvijek samo interes građana grada Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije