prelazi u stuttgart?

Kukoč: Danas učenici ne znaju uživati, u moje vrijeme klupe i stolice letjele su kroz prozor!

Tonći Kukoč
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
18.06.2015.
u 14:00

Njemačku delegaciju predvodit će predsjednik kluba, Bernd Wahler, a za braniča CSKA-a odlazak u Švapsku bio bi veliki korak naprijed u karijeri.

Kontroverzni hrvatski nogometaš, Tonći Kukoč (24), prisjetio se srednjoškolskih dana i na Facebooku objavio poruku u svom stilu.

- Vremena se mijenjaju, moji prijatelji i ja rušili smo Trgovačku školu na lijep način, letjele su klupe i stolice kroz prozor, dobivale su se odgojne mjere. Da je u to vrijeme bilo obavezno završiti srednju školu mislim da bi se sagradila nova Trgovačka. Danas učenici ne znaju kako uživati u tome. Izgubila se ta čarolija - napisao je Kukoč.

Tko zna hoće li se ta poruka, ako je pročitaju, svidjeti i pregovaračima Stuttgarta koji bi sutra trebali stići u Sofiju, kako piše Slobodna Dalmacija, te pregovarati o prelasku hrvatskog igrača u Bundesligu.

Njemačku delegaciju predvodit će predsjednik kluba, Bernd Wahler, a za braniča CSKA-a odlazak u Švapsku bio bi veliki korak naprijed u karijeri. Tko zna, možda bi mu nastupi u Bundesligi mogli donijeti i ispunjenje sna te poziv u reprezentaciju. Izborniku Niki Kovaču njemačka liga itekako je bliska, no isto tako sigurno pamti Kukočeve žestoke kritike zbog izostanka poziva među kockaste.

>>Otpisani hajdukovac psovao Torcidu i vodstvo kluba, evo što je rekao!

Komentara 8

ZA
zambezi
14:13 18.06.2015.

Koje je on to dobio odgojne mjere? Zar su imale ucinka na njega? Nebi reko. Bas krasnu poruku salje mladima,koda nisu ionako prenasilni i predivlji.

GI
gismund
14:46 18.06.2015.

o ovom liku - sve najgore. prosječan igrač, a ostalo bolje niti ne komentirati

DI
dinamojavolim1
14:25 18.06.2015.

rijetko vidjena bitanga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije