Varteks

Toplak: Zaustavili smo najbolji tandem lige

'za sport....240310...sibenik Polufinale Kupa Hrvatske u nogometu, prvi susret. Sibenik-Varteks-Ivan Bozic Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
25.03.2010.
u 16:00

Neriješeni rezultat (0:0) iz prve polufinalne utakmice Kupa Hrvatske krojačima ostavlja velike šanse da dohvate svoj šesti finale.

- Teško je govoriti tko je u prednosti. Vjerojatno mi, s obzirom na to da se igra pred domaćim navijačima - rekao je trener Samir Toplak.

Strateg Varaždinaca dobro je snimio šibensku igru. Iako su domaćini imali više prilika, Varteksova mreža ostala je nedirnuta.

- Znali smo da najveća opasnost prijeti od tandema Zec-Alispahić. Radi se o najuigranijem i najopasnijem tandemu  uligi. No, mi smo odigrali oprezno, na rezultat - zaključio je Toplak.

U svakom slučaju rezultatom iz prve utakmice dodatno je poraslo samopouzdanje mlade varaždinske momčadi. Ohrabrujuće je to pred nastavak prvenstva u kojem je krojačima svaki bod od iznimne važnosti.

- Pa tako već i sutra na gostovanju protiv Hajduka. Sve dosadašnje utakmice okarakterizirane su kao ključne u našoj borni za opstanak. U Splitu nitko ne očekuje bodove. Baš stoga će nam biti lakše. Vjerujem da možemo i do iznenađenja, sličnom onom prošlog proljeća - zaključio je trener Toplak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije