SAMO NEKOLIKO DANA RANIJE

Torcida našla način kako napuniti tribine za rođendan, ali i još jedan bitan detalj!

Atmosfera na Poljudu tijekom utakmice između Hajduka i Osijeka
Milan Sabic/PIXSELL
29.12.2021.
u 19:28

Budu li navijači stigli u onom broju u kojemu su stigli i na utakmicu s Osijekom postavit će novi rekord u juniorskoj Ligi prvaka

 Disciplinski sudac HNS-a Alan Klakočer Hajdukovim je navijačima posljednjih dana isto što i Civilna zaštita mladencima u doba korone - partybreaker

Naime, Disciplinska komisija HNS-a je odredila da Torcida i Hajduk ne mogu proslaviti rođendan kluba na susretu bilih i Slaven Belupa 13. veljače budući da su Splićani kažnjeni praznim tribinama.

Ponašanje navijača na susretu Hajduka i Osijeka nije se svidio HNS-u, Hajduk je najavio žalbu, a navijači već imaju plan B.

Naime, DPH Šibenik već je pokrenulo inicijativu da se tribine napune na utakmici juniorske Lige prvaka, 9. veljače kada u goste juniorima splitskog kluba dolazi Atletico Madrid.

"Naši juniori 9. veljače 2022. na Poljudu igraju utakmicu Lige prvaka protiv Atletico Madrida, molimo vas da pustite čim prije u prodaju ulaznice za tu utakmicu, da dostojanstveno možemo zajedno s rasprodanim stadionom proslaviti Hajdukov 111. rođendan. Nema te zabrane koja nas može odvojiti od Hajduka!", poručuju iz DPH Šibenik.

Budu li navijači stigli u onom broju u kojemu su stigli i na utakmicu s Osijekom postavit će novi rekord u juniorskoj Ligi prvaka. 

Za sada je rekord postavljen na susretu Krasnodara i Real Madrida iz 2018. koji je pratilo 32.510 gledatelja.

Ključne riječi

Komentara 4

ST
starsandstripes
20:32 29.12.2021.

e tu napravite bakljadu pa da vidite pravo i pravdu Europe

KA
kažemja
22:42 29.12.2021.

Budući da ne mogu slaviti titule jogurtašima jedino preostaje da slave rođendane.

ZG
zg1985
21:11 29.12.2021.

suce izvrijeđat,gostujuce igrace gađat flasama i casama..i napravit bar 3 prekida bakljama..nek znaju gdje su dosli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije