SVE JE DOGOVORENO

Hajduk će ovih dana predstaviti veliko pojačanje, evo o kome se radi

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/5
29.12.2021.
u 12:34

Ostale su još sitnice, no splitski je klub praktički sve dogovorio s Nikolom Kalinićem, napadačem Verone. Bijeli će u tandemu Livaja-Kalinić imati nesumnjivo najbolji napad lige. A splitski je klub i blizu dogovora o ostanku Nikole Katića.

Borba za vrh HNL-a najzanimljivija je u povijesti, a takav će, kako je krenulo, biti i prijelazni rok. Sve je počelo "bombom" za Badnjak i prelaskom Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo, a saznajemo da će ovih dana svoje veliko pojačanje predstaviti i Hajduk.

Ostale su još sitnice, no splitski je klub praktički sve dogovorio s Nikolom Kalinićem, napadačem Verone. Bijeli će u tandemu Livaja-Kalinić imati nesumnjivo najbolji napad lige. A splitski je klub i blizu dogovora o ostanku Nikole Katića.

Njegov Rangers imao je pravo vratiti ga za drugi dio sezone, no Škoti su odustali od te opcije. U Hajduk bi se mogao vratiti i Marin Jakoliš, koji je ove sezone bio odličan u Šibeniku, a onda je jasno da će splitski klub nekog napadača i prodati. Jer, trener Dambrauskas još na raspolaganju ima i Jana Mlakara i Marina Ljubičića.

Lakše će sigurno prodati 19-godišnjeg Ljubičića, no on je domaći dečko, već je postao i ljubimac publike zbog velike borbenosti koju pokazuje na terenu. A opet, pitanje je kakva će mu biti minutaža na ljeto, jer u borbi za titulu Dambrauskas će sigurno više vjerovati iskusnijim i već dokazanim napadačima.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
14:51 29.12.2021.

Da je Nikola Kalinić u formi i njima koristan, ne bi ga Verona slala u Hajduk. Pametnom dosta.

PR
Pravednik69
17:43 29.12.2021.

Priča se nešto da bi Zlatko i Zoran Vujović mogli zaigrat u tandemu za Hajduk...veća korist od dva Vujovića nego dva Kalinića.

DU
Deleted user
18:54 29.12.2021.

To je to 4. mjesto je neupitno .-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije