Protiv ulagača

Torcida ne želi Amerikance: To pokreće Mamićev prijatelj

Torcida (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
28.06.2013.
u 16:59

"Šta se nas tiče spremni smo za rat, 100% mobilizacija i otpor do kraja, Hajduk je moj, tvoj i naš, nikad njihov"

Iako je mnoge razveselila inicijativa bogatih Amerikanaca koji žele uložiti u Hajduk, nisu svi time oduševljeni. Torcida je upustila proglas u kojem izražava svoje nezadovoljstvo.

"Nikome nije čudno da se "ulagači" pojavljuju bas sada kad se klub stabilizira i rješava ogromnih dugova nasljeđenih od starih uprava u kojima je sjedio i maFio (Fredi Fiorentini, op.a.)?

 Nikome nije čudno da je pokretač svega toga Mamićev prijatelj i suradnik? Hajduk je preživio puno teža razdoblja, preživjet će i ovo, a onda ćete svi vi što bi ga sad prodali od srama buljiti u pod i shvatiti koliko ste žalosni. Hajduk nikad nije išao linijom manjeg otpora, da je, onda bi sad igrao u Beogradu.

Šta se nas tiče spremni smo za rat, 100% mobilizacija i otpor do kraja, Hajduk je moj, tvoj i naš, nikad njihov.Titule su bitne, ideali su daleko bitniji!!!", stoji u priopćenju Torcide.

>>Hrvat Grbešić iz NY: Hajduk bi oživio uz pomoć Amerikanaca

>>Amerikanci u startu u Hajduk planiraju uložiti 250 milijuna kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije