Voli izazovne fotke

Torino i Siniša Mihajlović doveli daleko najseksi pojačanje ovog prijelaznog roka!

Barbara Pedrotti
Foto: Instagram
1/15
05.02.2017.
u 09:05

Njezino dovođenje navijači kluba su odobrili i već sad su je proglasili najseksi pojačanjem.

Prijelazni rok u ligama petice završio je prije nekoliko dana, a sad se analizira tko je napravio bolji posao. I dok se mnogi hvale kako su doveli skupocjena pojačanja, pobjedu u kategoriji najatraktivnije pojačanje odnio je - Torino.

Klub Siniše Mihajlovića nije imao veliki budžet za dovođenje igrača, ali se zato pojačao u novinarskom dijelu. Naime, doveli su novu voditeljicu na klupski televizijski kanal.

Barbara Pedrotti novo je lice na televiziji Torina, a ima puno iskustva iz dosadašnje karijere. Iako je započela manekensku karijeru, Barbara se brzo prebacila na novinarstvo i počela voditi sportske emisije. Za nju kažu da je zabavna i vrlo profesionalna, a o sportu zna puno. Čak se i sama amaterski bavi ronjenjem, biciklizmom, boksom i trčanjem, a često je se može vidjeti i u teretani.

U svakom slučaju, njezino dovođenje navijači kluba su odobrili i već sad su je proglasili najseksi pojačanjem. Njezina popularnost na društvenim mrežama raste iz dana u dan, a ona s vremena na vrijeme voli svoje fanove 'počastiti' pokojom izazovnom fotografijom.  

 

 

 

...ed oggi guantoni e via 💪🏻👊🏻 #me #workout #boxe #boxing #fitness #gym #fitgirl #nomakeup

Fotografiju objavljuje Barbara Pedrotti (@barbarapedrotti)

 

 

Komentara 8

ŠK
Škarpina
10:40 05.02.2017.

golman :)

LI
lipotan
10:16 05.02.2017.

na kojoj poziciji doticna igra?

DU
Deleted user
15:29 05.02.2017.

doveli daleko najseksi pojačanje - kaj ovo more značiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije