HOĆE LI SE STIĆI OPORAVITI?

Torres na štakama 48 dana prije početka SP-a

Fernando Torres
AFP
23.04.2010.
u 11:47

Engleski mediji Guardian i Telegraph u izdanjima od petka pišu o rekordnoj ponudi Manchester Cityja za španjolskog nogometaša Liverpoola Fernanda Torresa.

The Telegraph navodi da je klub iz Manchestera spreman za ponajboljeg centarfora na svijetu izdvojiti 70 milijuna eura odštete kako bi ga oslobodio ugovora s Liverpoolom, koji mu vrijedi do srpnja 2013. godine.

K tome, klub s Eastlandsa, piše Guardian, voljan je platiti 26-godišnjaka čak 231.000 eura na tjedan, čime bi, s okruglih milijun eura mjesečne zarade, Španjolac postao najplaćeniji nogometaš na Otoku svih vremena.

Madridska je Marca, u međuvremenu, objavila ekskluzivnu paparazzi-fotografiju Liverpoolove zvijezde kako na štakama hoda barcelonskom klinikom u kojoj je u nedjelju operirao menisk desnog koljena. Do početka Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi još je samo 48 dana i Torres počinje veliku utrku s vremenom kako bi spreman dočekao natjecanje koje shvaća kao najveći od svih prioriteta:

- Svjetsko prvenstvo trenutačno mi je najvažnije. Priliku za nastup na njemu čekam četiri godine i ne želim ga propustiti – rekao je Torres.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije