NAPETA UTAKMICA

Tottenham i Manchester United odigrali 0:0 uz 'bezbroj' prilika

Hugo Lloris
Reuters/PIXSELL
28.12.2014.
u 15:08

Nevjerojatno je da se mreže nisu zatresle

Tottenham i Manchester United odigrali su prilično zanimljivu utakmicu, ali u sklopu 19. kola Premier lige odigrali "mršavih" 0:0. Prigoda je bilo na obje strane, no konačnoj pobjedi bliži su bili gosti. Koji su se, posebice u prvom poluvremenu, baš ispromašivali...

Manchester United dominirao je prvim dijelom, imao više od igre, te mnogo bolje prigode. Ipak, domaću mrežu sjajno je čuvao Hugo Lloris...

Na prvu opasniju situaciju čekalo se do 18. minute. Falcao je izbio sam ispred Llorisa, no onda potpuno neočekivano iz izgledne pozicije šutirao neopasno. Udarac kolumbijskog reprezentativca domaći je vratar lakoćom neutralizirao... Manchester United do vodstva je mogao i u 22. minuti. Mata je sjajno gađao iz slobodnog udarca, ali je njegov pokušaj odsjeo na vratnici.

>> Prvenstvenu ljestvicu, ocjene igračima i statistiku pogledajte na Goal.com

A samo minutu kasnije Manchester Unitedu je opravdano poništen pogodak. Evans je glavom ugurao (doslovce) loptu iza leđa Llorisa, no pomoćni sudac s pravom je signalizirao zaleđe gostujućeg braniča. Manchester United u završnici prvoga dijela mogao je do vodstva. Van Persie je u 40. minuti izbjegao zaleđe, fantastično primio dodavanje Mate, no onda se na dva metra od domaćih vrata potpuno zbunio. Hugo Lloris brzo je istrčao, pa spasio siguran pogodak Manchester Uniteda.

U završnim sekundama s ruba kaznenog prostora sjajno je tukao Young, ali Lloris je još jednom bravurom spasio svoju momčad. Tottenham je bio mnogo bolji suparnik u nastavku susreta, igrači Mauricija Pocchetina krenuli su po sva tri boda. I na White Hart Laneu se igrao prilično zanimljiv nogomet.

Opet su prvi, preko Van Perseija u 55. minuti, zaprijetili gosti. Mata je probio desni bok i ubacio, ali Nizozemac tukao iznad gola. Baš kao i Mata koji je u 68. minuti na sličan način propustio najbolju prigodu gostiju u nastavku. A onda su krenuli domaćini. Tottenham je dominirao, imao velik broj opasnih prekida, a u 81. minute mogao i do pogotka. Razigrani Kane je idealno poslužio Masona, koji u mat-situaciji gađa preko gola.

>> Kranjčarov QPR još jednom poražen, izjednačili su najgori niz u povijesti!

Komentara 1

MA
manuutd
15:55 28.12.2014.

Ovaj Falcao nema mjesta u Hajduku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije