POVRATAK NA POLJUD?

Tottenham je prekrižio Ivana Perišića. Hajduk ima samo jednu opciju ako želi senzacionalan transfer

Premier League - Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion
Andrew Couldridge/REUTERS
06.07.2023.
u 16:45

34-godišnji hrvatski reprezentativac morat će uskoro odlučiti gdje nastavlja karijeru

Hrvatski ofenzivac Ivan Perišić ušao je u posljednju godinu ugovora s engleskim Tottenhamom, ali sasvim je jasno kako ga novi menadžer Ange Postecoglu ne vidi u svojim planovima te je vatreni slobodan potražiti novu sredinu. Na njegov dolazak u sjeverni dio Londona inzistirao je Antonio Conte, ali talijanski stručnjak je nakon serije loših rezultata dobio otkaz, a Perišić je odradio sezonu s jednim golom i 12 asistencija. 

Engleski mediji pišu da se Tottenham rado želi riješiti Ivanove plaće od 180 tisuća funti tjedno, a novi trener ga ne vidi kao ključnog igrača što je preveliko opterećenje za klupsku blagajnu. Postoji nekoliko opcija prema kojima se klub i Hrvat mogu razići, a najidealnija bi bila ona u kojoj bi drugi klub platio odštetu. 

U obzir naravno dolazi i raskid ugovora, Tottenham bi Perišiću isplatio dio novca koji mu je zajamčen u sljedećih 12 mjeseci i on bi postao slobodan igrač ovog ljeta.  U turskim medijima pojavile su se informacija kako je za njega zagrizao istanbulski velikan Fenerbahče, a navijači Hajduka silno ga žele vidjeti na Poljudu.

VEZANI ČLANCI:

Sasvim je jasno je da bi Hajduk imao izgleda za njegovo dovođenje ovog ljeta samo ako raskine ugovor sa Spursima i ponude mu pristojnu plaću jer za plaćanje velike odštete nemaju dovoljno sredstava. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije