ŠPANJOLCI TVRDE:

Transferi Halilovića i Ter Stegena u Barcelonu bit će stopirani

Alen Halilović
Ivo Cagalj/PIXSELL
02.04.2014.
u 16:17

Ter Stegen i Halilović već su dogovorili dolazak u Barcelonu, međutim španjolski mediji tvrde kako će ti transferi biti stopirani.

Nakon što je Fifa izrekla kaznu Barceloni, koja u sljedeća dva prijelazna roka ne smije dovoditi igrače, postavlja se pitanje što će biti s igračima s kojima su Katalonci dogovorili suradnju, a riječ je o golmanu Marc-Andre ter Stegen te našem veznjaku Alenu Haliloviću.

Golman Borussije iz Mönchengladbacha i veznjak Dinama već su dogovorili dolazak u Barcelonu, međutim španjolski mediji tvrde kako će ti transferi biti stopirani.

- Još uvijek nisam ništa čuo o kazni Barceloni. Ne želim ništa komentirati. Jedno je sigurno, ovog ljeta odlazim iz Mönchengladbacha - rekao je Ter Stegen.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Inače, izvori bliski golmanu tvrde kako će igrač ipak od sljedeće sezone igrati za Barcelonu, unatoč kazni Fife.

>> Haliloviću propada transfer? Barci na 14 mjeseci zabranjeni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije