Nevjerojatni podatak

Transfermarkt: Hajduk je favorit za dovođenje bivšeg vratara Uniteda. Drugi je Al Nassr

FILE PHOTO: Premier League - AFC Bournemouth v Manchester United
Foto: David Klein/REUTERS
1/3
16.07.2023.
u 19:25

De Gea je nedavno napustio Old Trafford, a tamo je tjedno zarađivao preko 460 tisuća eura. Dakako, Hajduk o isplaćivanju takvih iznosa ne može niti sanjati

Na statističkoj stranici Transfermarkt pojavio se neočekivan podatak. Između ostalog prate i vjerojatnosti transfera, a danas su objavili kako je Hajduk favorit za dovođenje Manchester Unitedovog bivšeg vratara Davida De Gee. Vjerojatnost je najprije bila na 42 posto, a zatim se nastavila penjati prema 50 posto.

Drugi po redu za dovođenje Unitedovog vratara je Al Nassr za kojeg su već potpisali Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo. Engleske kladionice su pak gotovo sigurne na će otići u Saudijsku Arabiju.

VEZANI ČLANCI:

De Gea je nedavno napustio Old Trafford, a tamo je tjedno zarađivao preko 460 tisuća eura. Dakako, Hajduk o isplaćivanju takvih iznosa ne može niti sanjati. S druge strane, možda mu je Manuel Neuer opisao ugođaj na hrvatskoj obali pa umjesto plaće traži samo kakvu dobru priliku za uživanje u ljepotama obale. Pitanje dakako ostaje: Je li mu Neuer spomenuo buru?

VIDEO Gotovo je! Dinamo je prodao Dominika Livakovića u turskog velikana

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
19:59 16.07.2023.

Pregledao dvije verzije Transfermarkta (englesku i njemačku) i nigdje ni traga ikakvom interesu Hajduka, niti ikakvog postotka mogućnosti prelaska DeGee u splitski klub. Dozvoljavam da im se potkrala greška (kratkotrajna) prilikom umetanja naziva i grba zainteresiranih klubova, jer se u jednoj verziji spominje interes Al Nassra u dva retka u postocima (otprije tjedan dana i jučerašnji).

ZA
zagi101
21:10 16.07.2023.

opet mitomanija sa juga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije