REAKCIJE

Trapattoni: Sramim se što sam Talijan, gledaju nas kao mafijaše

\'Republic of Ireland manager Giovanni Trapattoni takes a tumble during a training session at Gannon Park Malahide, Dublin. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
28.05.2012.
u 18:48

– Ovo je nova velika sramota za talijanski nogomet. Kao Talijan osjećam se jako neugodno jer smo u svijetu već dobili imidž nogometne mafije

Izbornik irske nogometne reprezentacije Giovanni Trapattoni šokiran je zbog novog skandala u talijanskom nogometu.

– Ovo je nova velika sramota za talijanski nogomet. Kao Talijan osjećam se jako neugodno jer smo u svijetu smo već dobili imidž nogometne mafije – rekao je Trapattoni.

Uime osumnjičenog trenera Juvea Contea javio se njegov odvjetnik Antonio De Rencis:

– Conte nema nikakve veze s tim, brzo ćemo dokazati njegovu nevinost.

U obranu Contea stao je i Luciano Moggi, bivši predsjednik Juventusa i glavni akter u aferi Calciopoli iz 2006. godine.

– Conte je moj prijatelj i jako fin i pošten čovjek. Sramotno je da su ga mediji već proglasili krivim. Policija bi trebala nešto učiniti da ga zaštiti – rekao je Moggi.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
17:51 29.05.2012.

Zasto: kao mafijase?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije