Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJEN VEZNJAKOM

Trener Barcelone nikad nije vidio takvog igrača: Modrić je velikan, ali nema što on ima

Foto: Reuters
1/3
28.02.2022.
u 08:56

- Način na koji razumije i čita igru, kako prolazi između linija i ulazi iza leđa čuvarima jako me podsjeća na Andresa Iniestu. Predivan igrač.

Xavi se potvrdio kao odličan trener i posrnulu Barcelonu vratio na pobjedničke staze, što se potvrdilo pobjedom u Napulju nad Napolijem (2:4) i sad u prvenstvu nad Athleticom kod kuće. A kao jednog od glavnih igrača, legenda katalonskog kluba ističe 19-godišnjeg Pedrija.

- Način na koji razumije i čita igru, kako prolazi između linija i ulazi iza leđa čuvarima jako me podsjeća na Andresa Iniestu. Predivan igrač - izjavio je Xavi, a potom ga usporedio s Lukom Modrićem.

Foto: Reuters

- Ne kažem ovo da bih ga hvalio jer on je tip koji ne voli da ga se hvali. Modrić ili De Bruyne su velikani, ali nemaju ono što on ima. U pogledu čistog, urođenog talenta, Pedri je doista najbolji na svijetu.

Još je jednom naglasio da na svijetu nije vidio igrača kakav je Pedri.

- Nema ga!

Barcelona u osmini finala Europske lige igra protiv Galatasaraya, a u prvenstvu je stigla do četvrtog mjesta, uz utakmicu manje. Ima 45 bodova, jedan manje od Betisa, ali devet manje od Seville i 15 manje od Reala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije