LJUTITI U ROVERSIMA

Trener Blackburna: Kalinić iz reprezentacije dođe nesređen

Nikola Kalinić (1)
PA/Pixsell
16.04.2011.
u 14:49

Šef Blackburna Steve Kean nada se kako će konačno doći kraj špekulacijama o odlasku Nikole Kalinića koje su se pojavile nakon što se vratio iz reprezentacije.

Po njegovom dojmu, upravo napadač potkrepljuje priče o navodnom odlasku, dok u klubu inzistiraju na tome kako je bitan faktor njihovih planova za budućnost.

- Imamo osjećaj da svaki put kada se vrati s reprezentativne akcije, dođe pomalo nesređen. Ne kažem da se ponaša kao dijete, ali ne smije misliti na način: ''Razgovarat ću s agentom i tražiti novi klub na kraju sezone''. A niti slušati sve te tračeve koji ga uznemiruju.

- Odličan je realizator, ali sve glasine iz drugih zemalja pojave se kad se vrati iz reprezentacije. Mora sabrati glavu i nastaviti raditi - smatra Kean.

Komentara 3

NI
niko36
17:35 16.04.2011.

Nista je to Mr Steve Kean, davidis nas navijace poslje svake Biliceve utakmice.

OB
-obrisani-
17:59 16.04.2011.

udarilo Kalinicu u glavu da je REPREZENTATIVAC

OB
-obrisani-
04:44 17.04.2011.

Kean ne kaki,Kalinic je uvijek takav bio... *............do..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije