Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS S RUDEŠOM

Trener Hajduka otkrio kada se vraća Livaja i hoće li Perišić krenuti od prve minute

Split: Hajduk i Rijeka susreli se u utakmici 20. kola HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic /PIXSELL
1/6
27.04.2024.
u 07:00

Susret 32. kola HNL-a između Hajduka i Rudeša najavio je trener Splićana Jure Ivanković

Novi predsjednik Hajduka Ivan Bilić prvu utakmicu u ovoj funkciji gledat će u subotu protiv Rudeša (19.20 sati) u 32. kolu SuperSport HNL-a. Momčad za sada privremeno vodi trener Jure Ivanković koji će pokušati doći do tri boda i uljepšati Biliću prve radne dane.

– Upoznao sam predsjednika, poželio nam je sve najbolje. Što se Rudeša tiče, svaku utakmicu grize, ima dobru energiju. Bit će organizirani, posebna je i motivacija igrati protiv Hajduka. Njihov trener je ozbiljan i svakoj utakmici tako pristupa, ali sve će se pitati nas, moramo biti dominantni, vršiti konstantan pritisak – rekao je Ivanković koji je odgovorio i hoće li igrati Marko Livaja te Ivan Perišić od prve minute.

Livaja neće igrati, nije još spreman, očekujemo ga protiv Varaždina. Za Perišića će doći trenutak, ali još nije taj dan.

Igrače se mora motivirati, a igra se pred praznim tribinama i protiv zadnje momčadi lige.

– Ove utakmice koje su nam bile na život i smrt, nismo ih dobro odigrali, možda je pritisak prevelik. Igrači moraju svakog dana biti bolji, da se bore i za sebe.

Što se rostera tiče, rekao je da se u momčad vratio Ferro, dok će se Melnjak uključiti u rad kroz tjedan-dva. Oporavlja se i Hrgović, ali i Lovre Kalinić koji ima problema s laktom. Šarlija je od ponedjeljka u konkurenciji, dok će Odjidja preskočiti Rudeš.

Standings provided by Sofascore
 
 
Ključne riječi

Komentara 2

KU
Kujttim
08:39 27.04.2024.

Blaž Slišković je bio nogometni Bog, ali je u momčadi igrao s braćom Vujović, s Ivanom Gudeljom, sa Zoranom Vulićem, Miljušom, na vratima je bio Zoran Simović, dakle sve igrači koji su imali svjetsku klasu i vrlo ozbiljno i predano trenirali. Marko Livaja nije kvaliteta Blaža Sliškovića, a igra u momčadi starih, isluženih i ozlijeđenih svjetskih klasa (Lovre Kalinić, Nikola Kalinić, Ivan Perišić). Dakle, potpuno je nevažno kada će se Livaja vratiti jer bi za Hajduk bilo najbolje da se riješi Livaje, te obojice Kalinića, dok će Ivan Perišić polako završavati svoju karijeru.

KU
Kujttim
08:32 27.04.2024.

Marko Livaja je gotov kao igrač! Marko će još zabijati golove, imati će asistencije, imati će svijetlih trenutaka, ali je njegova karijera u strelovitom padu i Hajduk će morati dobro preispitati proces brendiranja Marka Livaje, srezati Livajina primanja i dati mu strogo ograničenu ulogu u momčadi. Jasno je da će biti sve više ozlijeđen i jasno je da ne može kontinuirano pratiti ritam intenzivnih trenažnih i natjecateljskih opterećenja, te je kristalno jasno da ima stožernu ulogu u momčadi kada treba dozirati trenažno opterećenje. To ne ide u nogometu koji će se igrati u 2025. godini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije