KOCKASTI VS. ORLOVI

Trener svih trenera Ćiro: Za Srbiju trebamo vođu... Igora Štimca

'23.04.2010., Kranjceviceva, Zagreb - Nogometna utakmica 27. kola Prve hrvatske nogometne lige izmedju NK Zagreb i NK Medjimurje. Trener Zagreba Igor Stimac.  Photo: Luka Klun/PIXSELL'
'Luka Klun/PIXSELL'
31.07.2011.
u 19:50

- Veliki smo favoriti, ali s time se loše nosimo... Od Srbije smo bolji, a čuvajte se vi mene budem li makedonski izbornik - kaže Ćiro.

I trener svih trenera Miroslav Blažević sa zanimanjem je pratio ždrijeb kvalifikacijskih skupina za SP 2014. u Rio de Janeiru.

– Recite mi, koja je Srbija na Fifinoj ljestvici, a koja je Hrvatska? Ne treba čovjek biti osobito pametan da bi po tome zaključio kako je Hrvatska veliki favorit u toj skupini. Međutim, to i jest često naš problem, da se s tim teretom ne znamo nositi. I kad me već pitate, neće Srbija biti jedina opasnost u toj skupini: čuvajte se Makedonije ako je ja preuzmem! – kazao nam je Blažević.

Tko bi trebao voditi Hrvate protiv Srba, s obzirom na to da se Bilić povlači?

– Samo Štimac!

Cijeli intervju sa Ćirom pročitajte u ponedjeljak u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 32

MC
mr.col1
01:52 01.08.2011.

a i ciro u zadnje vrijeme lupeta samo bezveze..mozda mu je ga stimac popu...

SA
SI aka SI
09:54 01.08.2011.

a koga bi dežurni kritičari Igora Štimca kao trenera rađe na tom mjestu?

DU
Deleted user
10:18 01.08.2011.

kaj štimac i Čiro nisu kvit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije