IVAN RADELJIĆ

Treneru Slavena prijeti žestoka kazna zbog vrijeđanja suca. Već ranije je imao incident

storyeditor/2024-08-18/PXL_090824_118810372.jpg
Hrvoje Jelavić/Pixsell
19.08.2024.
u 15:05

Naime, trener domaćih Ivan Radeljić dobio je crveni karton još potkraj prvog poluvremena. U 39. minuti najprije mu je sudac Patrik Kolarić pokazao žuti, a nekoliko sekundi kasnije i crveni karton.

Slaven Belupo i Lokomotiva odigrali su 2:2 u dvoboju 3. kola HNL-a ove subote na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici. Domaći su u vodstvo došli pogotkom Jagušića u 6. minuti, Lokomotiva je preokrenula rezultat pogocima Mudražije i Sušaka, a konačni rezultat postavio je Karlo Butić u 62. minuti. Osim pogodaka, vidjeli smo i pregršt grubih startova, žutih kartona, ali i jedno trenerovo isključenje. Naime, trener domaćih Ivan Radeljić dobio je crveni karton još potkraj prvog poluvremena. U 39. minuti najprije mu je sudac Patrik Kolarić pokazao žuti, a nekoliko sekundi kasnije i crveni karton. Čulo se u TV prijenosu kako trener Radeljić nešto govori sucu Kolariću, a uvidom u službeni zapisnik utakmice postalo je jasno i što mu je rekao:

"Psovanje glavnog suca utakmice riječima 'P... ti materina' te nakon što je isti isključen protestirao je na odluku suca i bacio bočicu vode u njegovom smjeru. Prilikom ulaska u svlačionicu na poluvremenu utakmice glavnog suca vrijeđao riječima 'J... ti Bog mater.' Na kraju utakmice prilikom izlaska s terena ponovno vrijeđa glavnog suca riječima 'J... ti Bog mater u p...'."

VEZANI ČLANCI:

Zbog svega navedenog Radeljiću, koji je nemir i bijes prema sucima iskazivao i u 1. kolu na Poljudu protiv Hajduka, prijeti drakonska kazna. Zbog svega u Splitu trener Slaven Belupa bio je kažnjen s tisuću eura. Ovaj put kazna će biti nemjerljivo veća, Radeljiću prijeti i pokoja utakmica zabrane vođenja prve momčadi. Koliko je god u nekim situacijama u prva tri kola Slaven Belupo bio oštećen, Radeljićevo ponašanje je ispod svake razine. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
15:17 19.08.2024.

A Kolariča, koji kontinuirano pljačka Slaven, budu nagradili? Trener Lokomotive bi korektnije sudil neg ovaj pokvareni krele.

Avatar Madafakr
Madafakr
19:31 19.08.2024.

Kakvi su suci Radeljić je koristio preblagi riječnik..

XY
XYZ52
16:12 19.08.2024.

Moodleen. A sto je to Kolaric ukrao? Radeljic puno zuji a malo meda daje. Penal za Hajduk je opravdano dosudjen, sto je potvrdila i Sudacka komisija. Jucer, protiv Lokomotive, penal nije dosudjen jer je ruka bila u prirodnom polozaju, uz tijelo. To bi Radeljic morao znati, zajedno s tobom, prije nego sto se pocne izderavagti, izigravati zrtvu i vrijedjati suca. Kolaric je zasigurno jedan od nasih najboljih sudaca, vrlo vjerojatno i najbolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije