Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalj iz pregovora

Trenutak koji je donio prevagu: Pep osobno nazvao Gvardiola i postavio mu ključno pitanje

Gvardiol City
Foto: Manchester City Twitter
1/10
05.08.2023.
u 19:01

Po potpisivanju ugovora je Gvardiol otišao na večeru s Mateom Kovačićem i Marjanom Šišićem, a 21-godišnji branič hrvatske reprezentacije postao je najskuplji obrambeni igrač u nogometnoj povijesti i najskuplji hrvatski nogometaš svih vremena

Ovoga petka Joško Gvardiol (21) postao je novi igrač Manchester Cityja. U večernjim satima potpisao je ugovor s Cityjem koji će Leipzigu isplatiti odštetu od 90 milijuna eura. Usmeno je sve dogovoreno još u utorak, a Gvardiol je u četvrtak navečer u pratnji agenta stigao u Manchester.

Riječ je o jednom od najočekivanijih transfera ljetnog prijelaznog roka, a kako je Večernji list prvi doznao, Gvardiol je još na početku dogovorio osobne uvjete s engleskim klubom. Prije dva ga je tjedna nazvao sam Pep Guardiola. Želio se uvjeriti u njegove namjere i s njime osobno razgovarati, piše 24 sata.

GALERIJA Robin van Persie na Maksimiru vodi mladu momčad Feyenoorda

Gvardiol City
1/6

"Želiš li igrati za mene u Manchester Cityju?", pitao je Guardiola na što mu je Gvardiol kratko i jasno odgovorio: "Da, želim." Potom su pregovori ubrzani, a Englezi su ustrajali prema brzom okončanju pregovora. Bilo je više prepreka, koje su pratile pregovore čak do četvrtka. Činilo se da bi sve moglo propasti, no Nijemci su ipak te večeri odlučili transferu dati zeleno svjetlo.

VEZANI ČLANCI:

Po potpisivanju ugovora je Gvardiol otišao na večeru s Mateom Kovačićem i Marjanom Šišićem, a 21-godišnji branič hrvatske reprezentacije postao je najskuplji obrambeni igrač u nogometnoj povijesti i najskuplji hrvatski nogometaš svih vremena.

VIDEO Gvardiol potpisao s Man. Cityjem i priznao: 'Sad se više ne moram brinuti zbog njega'

Komentara 3

Avatar Svračak
Svračak
20:25 05.08.2023.

Svaki ozbiljan rad i trud kad tad se isplati.

TI
TiborG
20:40 05.08.2023.

A što će reći Shakira hehe 😊🆗

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije