Tri dana prije odlaska

Trofejni trener Tesla bio je smijenjen uoči Barcelone

zagreb
Jurica Galoić/PIXSELL
09.05.2011.
u 19:25

Vrlo je malo nedostajalo da juniore Zagreba na turniru u Barceloni ne vodi Andrej Tesla, dugogodišnji trener mlađih uzrasta u klubu

Tri dana prije odlaska na turnir, koji se održava u sklopu Final Foura Eurolige, Teslu je smijenio sportski direktor Hrvoje Ciketić. Kazao mu je to koju minutu prije treninga. Razlog je tome što nije izborio završni turnir juniorskog prvenstva Hrvatske, a to se dogodilo zato što je ostao bez pet igrača.

Bez četvorice zbog ozljeda, a bez Hezonje zbog odlaska u Jordanov kamp u Charlotti. Doduše, imao je Šarića, ali ni on nije svemoguć, posebice zna li se da se upravo vratio iz Portlanda s juniorskog dvoboja Svijet – SAD i da je sutradan igrao za Dubravu i da je taj kvalifikacijski turnir igrao u jeku najvećeg utjecaja vremenske razlike.

Smireni Tesla (44) kazao je Ciketiću da odluku prihvaća samo ako je potvrde klupska tijela. Tesla je 24 godine u klubu, radio je sa svim najnadarenijim mravima (Sesar, Stojić, Tomić, Tomas), pa su čelni ljudi kluba Karamarko i Jelavić dobro napravili što su ga sačuvali.

Komentara 2

DU
Deleted user
15:31 11.05.2011.

Za dobrobit kluba i budućih generacija su ga trebali šutnut 1

JA
jadre
20:17 11.05.2011.

....lani se dosta nekorektno ponio prilkom pokušaja jednog mladog kadeta ...koji dolazi iz malog kluba na probu ....nepristupačan....tvrd...pomalo bahat ...nimalo korektno ponašanje poslao ga na probu s većim uzrastima i normalno da se dijete nije snašlo dečko inače gađa 77 trica uzastopno ali nedovoljno za A, Teslu dijete iz provincije...u vrlo teškoj socijaslnoj situaciji...više gladan nego sit ....ali eto moj Tesla on sad kao kadet igra već u prvoj seniorskoj ekipi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije