Nadzorni odbor

Tudor bez imperativa, Hajduk od prodaje igrača očekuje pet milijuna eura

Hajduk
Ivo Čagalj/Pixsell
16.12.2013.
u 11:51

- Rezultati za 2013. su dobri, prognoza je da ćemo biti u plusu, prvi put u posljednjih pet godina - kazala je predsjednica NO-a Branka Ramljak.

Uoči derbija s Rijekom sastao se Hajdukov Nadzorni odbor, koji je vrlo zadovoljan rezultatom prve momčadi i afirmacijom mladih igrača. No, glavni razgovor vođen je o financijama.

- Nije situacija dobra, još nismo izašli iz financijskih problema. Tudoru smo kazali da prvo mjesto nije imperativ, već je imperativ rješavanje financija. Na papiru, rezultati za 2013. su dobri, prognoza je da ćemo biti u plusu, prvi put u posljednjih pet godina - kazala je predsjednica NO-a Branka Ramljak.

Naravno, tu nije uračunato 30 milijuna kuna kredita što ga Hajduk nije vratio.

- To ne ulazi u prihode i rashode, on je naša obveza. Sada vraćamo 30 posto od svega što dobijemo. Nismo taj postotak još počeli vraćati, ali već dva mjeseca smo to obračunali. Naša likvidnost nije takva da možemo govoriti o izlasku iz krize, papir pokazuje pozitivne trendove, ali još smo daleko - dodala je.

Prijedlog proračuna za 2014. vrlo je ambiciozan jer se od prodaje igrača očekuje 37 milijuna kuna (pet mil. eura). O prodajama će puno toga ovisiti, zato i ne čudi što Tudor više nema nikakvih imperativa.

- Proračun za 2014. godinu bit će 54 milijuna kuna što se tiče rashoda, te 72 milijuna kuna što se tiče prihoda - kazala je Ramljak.

Predložena je nova sistematizacije radnih mjesta, donesen je i etički kodeks...

>> Kek nije došao na konferenciju, Tudor: Trebala su biti tri penala

Komentara 2

Avatar mohito
mohito
16:28 16.12.2013.

osvajanje prvog mjesta nije imperativ i to zbog ocekivane prodaje igraca!….hahaha…dobra….

Avatar mutikasa
mutikasa
16:33 16.12.2013.

U samo pet sati uspili su smisliti toliko budalaština ,a najbolja je ona o etičnom kodeksu.To znaći da onaj koji se usudi tražiti plaću leti s posla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije