JADRANSKI DERBI

Tudor: Između Dinama i Rijeke stvorilo se lijepo prijateljstvo...

Igor Tudor, Hajduk (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
20.07.2013.
u 14:03

- Rijeka je uložila veliki novac. Imaju odličnu momčad, dobro su startali i to im stvara euforiju. Benko je broj jedan, tu su i Alispahić, Jugović, Knežević, Maleš... - rekao je Tudor.

Trener Hajduka Igor Tudor najavio je susret s Rijekom koji u nedjelju na Poljudu čeka Splićane. Tudor u jadranskom derbiju ne može računati na Andrijaševića i Bencuna.

- Rijeka je uložila veliki novac. Imaju odličnu momčad, dobro su startali i to im stvara euforiju. Benko je broj jedan, tu su i Alispahić, Jugović, Knežević, Maleš... Popunjeni su na svim pozicijama, ali i mi imamo svoje adute - rekao je Tudor koji je prokomentirao veliki broj prelazaka Dinamovih igrača u Rijeku.

- Tu se stvorili jedno lijepo prijateljstvo. Normalno da se prijateljstva stvaraju...

Tudor nije nezadovoljan minimalnom pobjedom nad makedonskim Turnovom u drugom pretkolu Europske lige.

- Odigrali smo dobru utakmicu. Nije bilo briljantno, ali ne želim da se omalovažava trud mojih igrača. Posjed je bio 60:40 u našu korist, udarci na gol 16:5 i 625 točnih dodavanja. Možda su kritičari bili pod dojmom praznog stadiona.

>> Ništa od odgode jadranskog derbija, Rijeka bila protiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije