HAJDUK U PULI

Tudor: Šteta što Istra nije bila u ovakvoj formi kad je ugostila Dinamo

Igor Tudor
Foto: Tino Jurić/Pixsell
09.03.2014.
u 10:45

– Šteta što Istra nije bila u ovakvoj formi kada je ugostila Dinamo na početku ovog dijela sezone – rekao je Tudor.

Odmah nakon utakmice sa Slavenom u kojoj je Hajduk prikazao najbolju ovosezonsku igru, trener Igor Tudor najavio je “rat” u Puli. Gostovanje kod Istre u Poljudu je označeno kao jedno od najvažnijih ove sezone. Kolone pristaša bijelih kreću prema stadionu Aldo Drosina, uopće nema dvojbi da je utakmica Istra – Hajduk pravi derbi hrvatske lige. Sastaju se dvije momčadi koje su trenutačno u najboljoj formi, iza bijelih su četiri pobjede u nizu, Istra ima tri pobjede u pet proljetnih utakmica.

– Šteta što Istra nije bila u ovakvoj formi kada je ugostila Dinamo na početku ovog dijela sezone – rekao je Tudor.

Nije želio o postavi, zna se samo da u prvih jedanaest umjesto kartoniranog Avdije Vršajevića upada Dino Mikanović.

– Svi su dobri, svi su u dobrom trenutku, osjeća se pozitivna nervozna, svjesni su igrači što ih čeka u Puli – kaže Tudor.

Izuzetno cijeni trenera Istre Igora Pamića. Dva Igora jedan o drugome uvijek govore u superlativima.

– Javnost o Istri ima krivo viđenje. Ona po svom igračku kadru spada u gornji dom hrvatskog nogometa i želi izboriti igranje u Europi – kazao je Tudor.

Statistike Hajdukovih gostovanja u Puli kažu da je to jedan od najtežih terena za Splićane. Jedna pobjeda u posljednjih šest utakmica, samo jedan postignut gol. Hajduk je krajem kolovoza u Puli izgubio sa 1:0, bio je to prvi poraz u prvenstvu.

– Bolji smo nego što smo bili kad smo poraženi. Ni tada nismo zaslužili izgubiti utakmicu, sad smo zreliji, pametniji, konkretniji, učinkovitiji u napadu, kompaktniji u fazi obrane, imamo i bolju igru – nabrojio je Tudor razloge zbog čega traži pobjedu od svojih igrača.

Svjestan je što će se događati na Drosini.

– Istra će napraviti blok od deset igrača, ali mi moramo biti svjesni svoje kvalitete, riješiti bunker kao što smo to napravili protiv Slavena – kazao je Tudor.

>>Dinamo pregazio Slaven pa Scoria ponudio ostavku

Komentara 6

Avatar Pacov
Pacov
11:04 09.03.2014.

Pametan je ovaj tudor,uvijek uzdize protivnike. Al ne kuzim covjeka sta stalno Dinamo ovo ,Dinamo ono ,al dalmatinci pate za tim naslovom.

Avatar mohito
mohito
15:20 09.03.2014.

steta je i da hajduk nije u boljoj formi zadnjih 8 godina pa da se bar malo priblizi dinamu, i steta da nije bil u boljoj formi u kupu kad je u dvije tekme popil sedam lakih komada..…a najvise jee steta da tudor s jedne strane prica da se "ne zamara dinamom" a s druge svaku presicu pocinje ili zavrsava sa dinamom, kmecavi licemjer - ali ni prvi ni zadnji na hajdukovoj klupi...

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
15:11 09.03.2014.

Tudore zar ti znaš nešto reči bez da ne spominješ Dinamo.Mislo sam da imaš i malo mozga ali prevarih se.Jadni ste i dok tako mislite nikad od vas ništ,žali bože tebe i takvih koji te podržavaju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije