'OVO JE STVAR DRŽAVE'

Tudor: Neću šutjeti, sudac se iživljavao na meni!

Igor Tudor
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/9
26.04.2014.
u 22:35

- Nije mi do nogometne priče. Više sam tužan nego ljut. Ovo u 87. minuti bilo je čisto iživljavanje. Sjedim na klupi 10 minuta, a sudac kaže 'ajde van. To nema nitko pravo - rekao je Tudor.

Trener Hajduka Igor Tudor nakon utakmice sa Slaven Belupom je održao monolog novinarima.

- Do 20. minute imali smo apsolutnu dominaciju. Čestitam Slavenu na pobjedi, ali i svojim momcima. Nije mi do nogometne priče. Više sam tužan nego ljut. Ovo u 87. minuti bilo je čisto iživljavanje. Sjedim na klupi 10 minuta, a sudac kaže 'ajde van. To nema nitko pravo. Imam ja svojih mana. Nisam savršen ni kao trener niti kako čovjek, ali Hajduk je u ovom prvenstvu od prve do zadnje utakmice išao na pobjedu i bio na strani pravde za razliku od nekih koji to tako ne rade. Što bi trebalo? Trebali bi šutjeti? Ovo više nije stvar ni HNS-a ni sudačke organizacije nego države. Svi imamo oči. Ali će biti, evo Tudora, neka se bavi svojim poslom. Pa to je moj posao – grmio je splitski trener i napustio presicu nakon utakmice.

Koprivnički strateg bio je žalostan kako je sve završilo, iako je bio zadovoljan pobjedom.

- Krivo mi je što je Tudor isključen i krivo mi je ako je sporno što je Vršajević dobio crveni karton. Što se utakmice tiče, u prvih 20 minuta Hajduk je bio dominantan. Čanađija i Brlek nisu mogli dovoljno dobro u vezi pa sam promijenio sustav igre. Izuzetno je dobra stvar što smo pronašli gol u jeku bolje Hajdukove igre. Drugo poluvrijeme bilo je apsolutno na našoj strani. Imali smo 4-5 prilika i da je bilo mirnoće bilo bi 5:0. Čestitam svojim igračima jer nose 100 kilograma na leđima svaku utakmicu. Zabili smo 13 golova u pet zadnjih utakmica, dižemo se. Puno nam znači što smo ponovno na osmom mjestu – rekao je Elvis Scoria.

>> Sudac Matoc nagovarao zaštitare da Tudora odvedu s klupe

Komentara 18

DE
Dex
22:52 26.04.2014.

Hajduk je u ovom prvenstvu od prve do zadnje utakmice išao na pobjedu i bio na strani pravde ??????????? .... valjda su zato i namještali ove zadnje utakmice ...... ministre isušuij ovu dalmatinsku močvaru

DU
Deleted user
08:00 27.04.2014.

namješteno....svaki drugi komentar je suvišan

DU
Deleted user
08:11 27.04.2014.

ovi kao tudor su ustvari 'močvara', svoj neuspjeh kao trener iskazuje iz utakmice u utakmicu galamom i traže krivca drugdje. Nije za sve kriv, teško mu je kad ima ograničen igrački kadar, a još mu na vratu vise dioničari koji žele povratiti uloženo (usput rečeno zaradu koju su ostvarili u sjeverozapdnoj Hrvatskoj).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije