U KOPRIVNICI

Tudor: Postali smo ozbiljna momčad, idemo po tri boda

Igor Tudor
Davor Javorović/Pixsell
02.11.2013.
u 13:50

- Slaven se brani s deset igrača, to su odlike kvalitetnih momčadi, koje je teško pobijediti. Bez obzira što igramo u gostima mi idemo na pobjedu, mi igramo isto kod kuće i vani, na to sam ponosan - kaže Tudor.

Nema Marka Bencuna, nema Antona Maglice, nema Filipa Bradarića, Mislava Anđelkovića, na Harisa Bukvu gotovo su već i zaboravili, a da ne govorimo o Miji Caktašu. U takvom ozračju Hajduk čeka gostovanje u Koprivnici kod Slaven Belupa.

- O igračima, koji nedostaju neću ni riječi. Imamo dobru ekipu, Slaven je u odličnom momentu, ali mi smo na prvom mjestu, a oni na sedmom. Idemo s jednim ciljom, pobijediti i ostati na prvom mjestu. Očekujem nastavak dobrih partija, zadovoljan sam, postali smo ozbiljna momčad, teško gubimo, bilo kome je teško igrati protiv nas. Uvjeren sam da ćemo odigrati dobru utakmicu - kazao je Hajdukov trener Igor Tudor.

Na Slavenovoj klupi Mladen Frančić zamijenio je Ivana Katalinića, od tada je počela serija. U posljednjih pet utakmica Slaven ima tri pobjede i dva neodlučena rezultata.

- Slaven se brani s deset igrača, to su odlike kvalitetnih momčadi, koje je teško pobijediti. Bez obzira što igramo u gostima mi idemo na pobjedu, mi igramo isto kod kuće i vani, na to sam ponosan - kaže Tudor.

Frančić je vratio Davora Vugrineca, koji je, unatoč poznim nogometnim godinama, i dalje opasan.

- Vugrinec je sastavni dio momčad, legenda hrvatskog nogometa, nadam se da će igrati što manje - iskreno će Tudor.

Puno očekuje od svojih napadača. Hajduk dobro igra, ali realizacija šansi nameće se kao najveći problem. O tome Tudor stalno govori.

- Očekujem da ćemo se nametnuti, ne pobjeđujemo lako, imamo veliki problem realizacije, za svaki gol trebamo iskrvariti. Da nemamo taj problem imali bismo pet-šest bodova više. Treba nam laganih golova, to nam nedostaje - jasno će Hajdukov trener.

Nešto se može popraviti treningom, ali ne može sve.

- Najviše se to može popraviti "gotovinom" - aludirao je Tudor na prijelazni rok i kupnju napadača.

Pojavila se kombinacija s Antom Vukušićem, koji nije sretan u Pescari.

- Vukušić je dobar igrač, ne znam koliko mi to možemo pratiti financijski. Naša glavna stavka je izlaz, a ne ulaz, to je veliki problem - kazao je Tudor.

Nije previše želio komentirati činjenicu da u mladoj reprezentaciji nema igrača Hajduka.

- Trebao je biti Bencun, pa i Sušić, ali svaki ima svoje razloge. Evo, čitam da je iz Lokomotive sedam igrača u mladoj reprezentaciji. To je veliki uspjeh Lokomotive - zaključio je Tudor.

Ključne riječi

Komentara 1

IN
Ineboimorejeplavo
19:03 02.11.2013.

ha ha ha da ozbiljna momcad a kradu nizerazredne klubove ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije