evo što se dogodilo

Tudor se oglasio o ludnici u tunelu: 'To sam napravio namjerno! Ovo nije bilo normalno'

FRA, UEFA CL, Olympique Marseille vs Eintracht Frankfurt
EXPA/ Pressesports/ Bernard Papon
04.10.2022.
u 22:32

Francuski doprvak je razbio Portugalce koji su dobrano kasnili na utakmicu, to se nije svidjelo Tudoru.

Francuski Marseille upisao je prvu pobjedu u Ligi prvaka što se tiče ove sezone, stradao je lisabonski Sporting (4:1). 

Utakmica je debelo kasnila i to preko 20 minuta, cijela situacija nije se nimalo svidjela našem treneru Igoru Tudoru koji je to jasno pokazao. Više o tome pročitajte OVDJE

- Bio sam ljutit jer smo bili na terenu, a za novu promjenu oko početka utakmice rekli su nam kada smo već izašli iz svlačionice. To nije normalno, nije u redu. Prvo smo trebali biti upozoreni oko toga. Izašli smo na teren u 19 sati, a Sporting još nije bio tu - izjavio je Tudor pa objasnio zbog čega je poludio prije utakmice pred svlačionicom gostiju. 

- Međutim, moram priznati da sam to napravio namjerno, da malo probudim svoje igrače. Danas nije bilo navijača pa se sve možda čulo više nego inače. - zaključo je Tudor. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Ključne riječi

Komentara 3

BI
billynik
00:04 05.10.2022.

Tovar!

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:10 05.10.2022.

Pametno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije