Neraspoložen

Tudor: Svojim igračima nemam što zamjeriti

Dinamo Hajduk
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.12.2013.
u 21:16

- Rezultat nije mjerilo kvalitete. Kao što nije mjerilo kvalitete to što u zadnje tri utakmice nismo poraženi od Dinama - rekao je Tudor .

Igora Tudora je nakon katastrofalnog poraza od Dinama (0:5) dočekalo novinarsko pitanje kako se osjeća.

- Prekrasan je osjećaj, hvala na pitanju - sarkastično je odgovorio neraspoloženi trener Hajduka.

- Nemam puno toga za reći, nisam raspoložen. Sve Dinamove vrline, a naše mane su došle do izražaja. Dinamo je dominaciju pretvarao u pogotke. Naša realnost su Zadar i Rijeka.

Tudor je priznao da je Dinamo bio bolji, ali...

- Rezultat nije mjerilo kvalitete. Kao što nije mjerilo kvalitete to što u zadnje tri utakmice nismo poraženi od Dinama - rekao je Tudor koji nije prozvao igrače Hajduka.

- Svojim igračima nemam što zamjeriti - rekao je Tudor.

>> Mamić nakon 'petarde': Ovo je melem za sve naše rane

Ključne riječi

Komentara 1

LO
lovacmatko
22:53 04.12.2013.

Kao i obično Tudor je realno sagledao stanje ali to da nema šta prigovorit svojim igračima e to se ne bih baš složio. Imam osjećaj biće jadni nisu plaće primili pa odigrali svi zajedno kladionicu na 5:0 .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije