Igrači su spremni

Tudor uoči Turnova: Stanje travnjaka bolje je ne komentirati

Igor Tudor, Hajduk (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
17.07.2013.
u 18:03

- Sigurno da je hendikep što ćemo biti bez navijača, ali i dalje smo u prednosti

Nogometaši Hajduka sutra u Splitu igraju protiv makedonskog Turnova u drugom pretkolu Europske lige. Taj susret najavio je njihov trener Igor Tudor.

- U prošlosti se događalo da smo ispadali od lošijih momčadi, papirnatih autsajdera, a sada želimo eliminirati takvu mogućnost. Ne vidim zašto bi odigrali drugačiju utakmicu od one protiv Dinama ili Zadra. Sutrašnja utakmica samo je prvo poluvrijeme. Moj zadatak je da ne dopustiti igračima pomisliti lako ćemo. Bez obzira na mladost oni su svjesni toga i vjerujem da će odgovoriti na pravi način.

Nije se želio upuštati u prognoze.

- Ponovit ću kako o rezultatu ne razmišljam. Želim da budemo pravi, a onda će rezultat doći sam od sebe. Sigurno da je hendikep što ćemo biti bez navijača, ali i dalje smo u prednosti - dodao je Tudor, a onda rekao ponešto i o stanju travnjaka koji je uništen nakon što je završio Ultra festival.

- Uistinu ne znam što reći o toj temi. Možda je bolje ni ne komentirati stanje u kojem se nalazi. To je strašan problem.

>>Tudor: Ulazak u EL sada nam je nemoguća misija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije