Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI MEDIJI PIŠU

Tudoru propao veliki posao s Napolijem? Talijanski prvak preko noći pronašao alternativu

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant le RC Lens à l'Olympique de Marseille au stade Bollaert-Delelis à Lens
Foto: LAURENT SANSON
1/3
14.11.2023.
u 12:59

Problem se navodno pojavio u pitanju trajanja ugovora. Predsjednik Napolija nudi ugovor do kraja ove sezone, a hrvatski Igor Tudor želi ugovor do kraja iduće sezone. Aktualni prvak već je pronašao alternativu u Walteru Mazzarriju (62) koji će navodno pristati na potpisivanje bez ikakvih dodatni uvjeta

Igor Tudor ističe se u talijanskim medijima kao jedan od najboljih kandidata za klupu Napolija. Međutim, osim Fabia Cannavara, kojeg La Gazzetta dello Sport navodi kao najvećeg protukandidata, počeo se spominjati i 62-godišnji Walter Mazzarri.

Kako piše Sportitalia, aktualni prvak Serie A, odlučio je preko noći okrenuti odluku. Naime, pretpostavljalo se da će Tudora momčad predstaviti već u srijedu. Do problema je navodno došlo zato što predsjednik kluba, Aurelio De Laurentiis, novome treneru ne želi ponuditi ugovor dulji od kraja ove sezone.

GALERIJA Arsenal deklasirao Sevillu. (2:0) Španjolska momčad uputila tek jedan udarac prema golu

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant le RC Lens à l'Olympique de Marseille au stade Bollaert-Delelis à Lens
1/19

Tamošnji mediji (CN24) pišu kako Tudor ne pristaje na takve uvjete već želi ugovor do kraja iduće sezone i dodaju kako je ponuda Napolija bilo automatsko produljenje ugovora na iduću sezonu, ali ovisno o rezultatima aktualne. Istu informaciju ima i talijanski stručnjak za transfere, Fabrizio Romano koji navodi kako je Napoli već sve dogovorio s Mazzarrijem. Zbog nemogućnosti dogovora između kluba i hrvatskog trenera, u priči se sada pojavio Talijan.

VEZANI ČLANCI:

Talijanski stručnjak već je vodio Napoli od 2009. do 2013. godine, a njemu navodno ponuda kluba odgovara. Do potrage za novim trenerom došlo je nakon što je momčad pod vodstvom Rudija Garcije odigrala 1:1 s Union Berlinom u Ligi prvaka pa izgubila ovoga vikenda od Empolija. Time je Napoli u domaćem prvenstvu zaostao čak 10 bodova za vodećim Interom i nalazi se na četvrtom mjestu.

VIDEO Gvardiol sve iznenadio objavom nakon loše igre u derbiju: Englezi stali iza hrvatskog braniča

Komentara 1

CR
Cropatria
15:42 14.11.2023.

Problem nije sama "duljina ugovora", nego Tudorova lakomost, ne zeli da mu se produljenje ugovara veze uz rezultat na kraju sezone..?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije